Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Photo News

Gruwelijk wetsvoorstel in Rusland: “Zet honden in als zelfmoordterroristen in Oekraïne”

Om het probleem van de dakloze dieren in Rusland aan te pakken, heeft een lokale politicus van de Communistische Partij een gruwelijke oplossing. Hij stelde voor om dakloze honden te gebruiken als zelfmoordterroristen om “tanks op te blazen” in Oekraïne. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift ‘Newsweek’. Het voorstel heeft het gelukkig niet gehaald.

24 reacties

 • Anne BEX

  2 maanden geleden
  Meneer Hofmans, stel u voor dat Frankrijk Wallonië annexeert of Nederland Vlaanderen inlijft. Ok voor u? Oekraïners willen hun territorium terug en zij weten dat ze daarin gesteund worden door de Nato. Het Kremlin en de patriarch Kirill dicteren de waarden voor de Russen, maar de Oekraïners hebben 8 jaar geleden gekozen voor de westerse waarden. Dat kunnen Poetin en de zijnen niet verkroppen.
 • Hugo hofmans

  2 maanden geleden
  Neen, meneer Dewulf, niet omgaan met Russen maar evenmin té veel aandacht geven aan Oekraïners. Ze zijn hetzelfde volk, zelfde mentaliteit, daardoor is het ook begonnen. Op het moment worden ze verheven boven alles, maar zij zijn het die escalatie willen, zij eisen onredelijke zaken van de EU en zelfs van de NATO. Russen en Oekraïne, steek ze maar in één pot.
 • Hannelore Kerremans

  2 maanden geleden
  Oorlog brengt enkel miserie voor mens en dier mee....
 • Evelyne Dewulf

  2 maanden geleden
  Moeten wij nog omgaan met die Russen?
 • Marie-Louise Albertine mathys

  2 maanden geleden
  Wat betekent menselijk nog eigenlijk. In de toekomst gaan psychiaters nog veel werk hebben, zeker bij mensen die aan de TOP zitten, denken dat ze alles kunnen bereiken en hebben. (Hebzucht en egoisme).
 1. Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangende zon: wie is er dan aansprakelijk?
  Independer

  Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangen­de zon: wie is er dan aansprake­lijk?

  Deze week mogen we flink wat zon verwachten. Dat doet deugd, maar het levert ook extra risico's op wanneer je de baan op moet. Immers, de zon hangt tijdens de winterperiode laag, wat de zichtbaarheid tijdens het autorijden serieus bemoeilijkt. Een kop-staartbotsing is dan snel gebeurd. Bepalen wie aansprakelijk is voor de schade kan dan moeilijk zijn. Independer.be zet daarom vier mogelijke botsingen - en hun gevolgen - op een rij.