De gevonden baby leefde wonder boven wonder nog
Volledig scherm
De gevonden baby leefde wonder boven wonder nog © Facebook

Gruwelijk toeval: vader vindt levend begraven baby tijdens uitvaart eigen dochtertje

Een begrafenis van een doodgeboren baby in Noord-India heeft donderdag een gruwelijke ontdekking opgeleverd. Ouders vonden tijdens het begraven van hun eigen dochtertje op precies dezelfde plek een bloempot met daarin een andere baby, die wonder boven wonder nog leefde. De politie spreekt van een ‘onmenselijk incident’ en vermoedt dat er sprake is van een poging tot kindermoord.

10 reacties

 • Lucien Mertens

  2 jaar geleden
  De waanzin van de mens.
 • Peggie Van Audenhove

  2 jaar geleden
  Geaborteerd? Nee levend begraven meteen na de geboorte, dit is een algemeen bekend feit. Vrouwen worden door hun schoonfamilie verplicht om dit te doen en meteen erna ook nog eens zwaar mishandeld omdat de baby een meisje was. Er zijn genoeg documentaires over, maar waarom doet men er niets aan? Hoedanook zorgen de mannen voor het uitsterven van hun eigen volk want zonder vrouwen geen voortplanting.
 • chelle db

  2 jaar geleden
  Ik vraag me echt waarom zoveel culturen de man hoger achtten dan de vrouw. Gezien het feit dat de wereld voornamelijk geleid wordt door mannen ziet men toch duidelijk dat die er niet veel van bakken?
 • maurice snelders

  2 jaar geleden
  De wereld is om zeep.
 • Patrick De Maeyer

  2 jaar geleden
  Onwezenlijk dat dat anno 2019 nog gebeurd
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).