De gevonden baby leefde wonder boven wonder nog
Volledig scherm
De gevonden baby leefde wonder boven wonder nog © Facebook

Gruwelijk toeval: vader vindt levend begraven baby tijdens uitvaart eigen dochtertje

Een begrafenis van een doodgeboren baby in Noord-India heeft donderdag een gruwelijke ontdekking opgeleverd. Ouders vonden tijdens het begraven van hun eigen dochtertje op precies dezelfde plek een bloempot met daarin een andere baby, die wonder boven wonder nog leefde. De politie spreekt van een ‘onmenselijk incident’ en vermoedt dat er sprake is van een poging tot kindermoord.

 1. Baby gevonden met hartverscheurend briefje van moeder: "Ik ben bevallen op het toilet. De vader probeerde ons te vermoorden”

  Baby gevonden met hartver­scheu­rend briefje van moeder: "Ik ben bevallen op het toilet. De vader probeerde ons te vermoorden”

  Toen een buurtbewoner in het Amerikaanse Orlando zaterdag een baby onophoudelijk hoorde huilen, ging hij kijken of er iets mis was. Buiten vond hij een pasgeboren baby, gewikkeld in een oud T-shirt en achtergelaten op de dorpel voor het appartement. In de trui zat een hartverscheurend briefje van de moeder, die uitlegt waarom ze de jongen achterliet en smeekt om hulp.
 2. Naakt, in een ton: schrijnende beelden tonen waar moeder van vermoorde Belgische kinderen zich verstopt

  Naakt, in een ton: schrijnen­de beelden tonen waar moeder van vermoorde Belgische kinderen zich verstopt

  Naakt, vol schrammen, en verstopt in een ton. Schrijnende videobeelden tonen hoe de Spaanse politie de moeder van twee vermoorde Belgische kinderen heeft aantroffen. De vrouw gaf al toe dat ze zelf haar kinderen vermoordde. In de gevangenis staat ze 24 uur op 24 onder toezicht, uit vrees dat ze zichzelf iets zou aandoen. De Belgische vader, die ook in de cel zit, vult zijn dagen met het lezen van boeken. Hij kreeg al bezoek van familie.
 1. Al voor derde keer deze week persoon op metrosporen geduwd in New York
  Play

  Al voor derde keer deze week persoon op metrospo­ren geduwd in New York

 2. Deze vrouw is voor geen kleintje vervaard en bedreigt de sheriff met een stok
  Play

  Deze vrouw is voor geen kleintje vervaard en bedreigt de sheriff met een stok