De gevonden baby leefde wonder boven wonder nog
Volledig scherm
De gevonden baby leefde wonder boven wonder nog © Facebook

Gruwelijk toeval: vader vindt levend begraven baby tijdens uitvaart eigen dochtertje

Een begrafenis van een doodgeboren baby in Noord-India heeft donderdag een gruwelijke ontdekking opgeleverd. Ouders vonden tijdens het begraven van hun eigen dochtertje op precies dezelfde plek een bloempot met daarin een andere baby, die wonder boven wonder nog leefde. De politie spreekt van een ‘onmenselijk incident’ en vermoedt dat er sprake is van een poging tot kindermoord.

10 reacties

 • Lucien Mertens

  3 jaar geleden
  De waanzin van de mens.
 • Peggie Van Audenhove

  3 jaar geleden
  Geaborteerd? Nee levend begraven meteen na de geboorte, dit is een algemeen bekend feit. Vrouwen worden door hun schoonfamilie verplicht om dit te doen en meteen erna ook nog eens zwaar mishandeld omdat de baby een meisje was. Er zijn genoeg documentaires over, maar waarom doet men er niets aan? Hoedanook zorgen de mannen voor het uitsterven van hun eigen volk want zonder vrouwen geen voortplanting.
 • chelle db

  3 jaar geleden
  Ik vraag me echt waarom zoveel culturen de man hoger achtten dan de vrouw. Gezien het feit dat de wereld voornamelijk geleid wordt door mannen ziet men toch duidelijk dat die er niet veel van bakken?
 • maurice snelders

  3 jaar geleden
  De wereld is om zeep.
 • Patrick De Maeyer

  3 jaar geleden
  Onwezenlijk dat dat anno 2019 nog gebeurd
 1. Naakt, in een ton: schrijnende beelden tonen waar moeder van vermoorde Belgische kinderen zich verstopt

  Naakt, in een ton: schrijnen­de beelden tonen waar moeder van vermoorde Belgische kinderen zich verstopt

  Naakt, vol schrammen, en verstopt in een ton. Schrijnende videobeelden tonen hoe de Spaanse politie de moeder van twee vermoorde Belgische kinderen heeft aantroffen. De vrouw gaf al toe dat ze zelf haar kinderen vermoordde. In de gevangenis staat ze 24 uur op 24 onder toezicht, uit vrees dat ze zichzelf iets zou aandoen. De Belgische vader, die ook in de cel zit, vult zijn dagen met het lezen van boeken. Hij kreeg al bezoek van familie.
 2. Baby gevonden met hartverscheurend briefje van moeder: "Ik ben bevallen op het toilet. De vader probeerde ons te vermoorden”

  Baby gevonden met hartver­scheu­rend briefje van moeder: "Ik ben bevallen op het toilet. De vader probeerde ons te vermoorden”

  Toen een buurtbewoner in het Amerikaanse Orlando zaterdag een baby onophoudelijk hoorde huilen, ging hij kijken of er iets mis was. Buiten vond hij een pasgeboren baby, gewikkeld in een oud T-shirt en achtergelaten op de dorpel voor het appartement. In de trui zat een hartverscheurend briefje van de moeder, die uitlegt waarom ze de jongen achterliet en smeekt om hulp.
 3. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.