“Iedereen heeft de grond veilig weten te bereiken”, aldus de woordvoerder van Walibi Flevoland.
Volledig scherm
“Iedereen heeft de grond veilig weten te bereiken”, aldus de woordvoerder van Walibi Flevoland. © ANP / EPA

Grote stroomstoring in noorden van Nederland, bezoekers Walibi zaten vast in attracties

In de provincie Flevoland en delen van Gelderland, in het noordoosten van Nederland, is er een grote stroomstoring. Waarschijnlijk komt dat door een gebroken hoogspanningskabel in de omgeving van Dronten, rond 15.15 uur.

 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Met een radiatorventilator verbruikt je verwarming 10 procent minder gas: zo werkt het
  HLN Shop

  Met een radiator­ven­ti­la­tor verbruikt je verwarming 10 procent minder gas: zo werkt het

  Nu de energieprijzen de pan uitswingen, is het meer dan ooit tijd om te snoeien in je verbruik. Daar zijn legio manieren toe: gaande van isoleren en de keuze voor een zuinige verwarmingsinstallatie tot simpelweg de thermostaat terugdraaien, je ketel goed onderhouden en radiatorfolie bevestigen. Een bijkomende optie is het plaatsen van radiatorventilatoren. Ben je nog niet vertrouwd met deze relatief nieuwe en eenvoudige manier om te besparen? HLN Shop overloopt wat je moet weten.
 1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.