De afbrandende Grenfell Tower op 14 juni 2017
Volledig scherm
De afbrandende Grenfell Tower op 14 juni 2017 © REUTERS

Grote ophef over ‘ziekmakende’ video nagespeelde Londense flatbrand

In Groot-Brittanië wordt met afschuw gereageerd op een filmpje waarin een groep mensen een kartonnen model van de afgebrande Grenfell Tower in de fik steken. Ze lachen en doen alsof ze bewoners zijn van de toren, die in de val zitten.

6 reacties

 • DIRK RASSCHAERT

  3 jaar geleden
  Behandelt de regering en de verantwoordelijken van de ramp de slachtoffers en hun nabestaanden niet op dezelfde manier?
 • Sidney Stoffels

  3 jaar geleden
  Hoe ziekelijk, hoe onsmakelijk het kan ogen, dat wat een mens in zijn vrije tijd als satire doet al het nieuws moet halen, vroeger had je ouwe mensen die vanuit hun raam alles in het oog hielden om dan in de roddelclub iets te hebben om over te praten, nu is het nog erger, iedereen doet het nu maar weliswaar online, privacy op het net is dan nog zo'n groot thema, maar privacy in uw eigen vrije tijd hoort hier dan weer niet bij?
 • Sam Maertens

  3 jaar geleden
  @Désiré Van Nieuwenhuyzen, er is nog altijd een vorm van respect en neen, dit "moet niet kunnen". Het toont enkel de kortzichtigheid en het beperkt denkvermogen van diegenen die het uitvoerden (en het trouwens ook nog goedkeuren).
 • Jos Plessers

  3 jaar geleden
  Hoeveel jodenmoppen zijn er door de jaren heen verteld?Mensen die vermoord werden in concentratiekampen.Niet iedereen heeft verstand,gevoel voor t leed van anderen.
 • Mathias Verachtert

  3 jaar geleden
  Schande