AFP
Volledig scherm
© AFP

Grootste tentenkamp in Parijs ontruimd: meer dan duizend mensen geëvacueerd

De politie in Parijs heeft de ontruiming van het grootste tentenkamp voor migranten en vluchtelingen in de stad afgerond. Iets meer dan duizend mensen krijgen een nieuw onderkomen in de hoofdstad of in de buurt van Parijs.

29 reacties

 • Ineke Blom

  2 jaar geleden
  Het Kalergi plan is eigenlijk geen plan meer.
 • Christine Laevers

  3 jaar geleden
  Dit probleem is gewoon aan het vertienvoudigen en breidt zich dus uit. Het is in feite een leger dat binnenvalt maar zonder mandaat. Macron doet zoals Merkel : de plaatselijke politici moeten het maar oplossen. Ik zit op 350 km van Parijs, maar voor hoelang nog ?
 • Gerry Cle

  3 jaar geleden
  Hier kan België een voorbeeld aan nemen. Deze mensen worden niet zomaar uit hun kamp gezet maar er wordt gezorgd voor een ander verblijf. Nu uitgeprocedeerde asielzoekers terug naar hun thuisland en een oplossing zoeken voor illegale transmigranten die niet kunnen teruggestuurd worden.
 • Ronny Baute

  3 jaar geleden
  Het feit dat er nergens in Europa effectief doorgegrepen wordt tegen die asieltoeristen, bewijst dat de situatie door de politieke elite zo gewild is. De omvolking van Europa is in volle gang.
 • Peter Van de Velde

  3 jaar geleden
  Enkel indien er terug strenge grenscontroles in voege zouden treden zoals de periode voor de domme eenmaking van europa, zouden we die misschien, misschien nog hebben kunnen tegenhouden en terugsturen. Het is te laat. Welcome to Belgium!