'Harmony of the Seas' werd vandaag te water gelaten.
Volledig scherm
'Harmony of the Seas' werd vandaag te water gelaten. © Royal Caribbean

Grootste passagiersschip ter wereld te water gelaten in Frankrijk

Het grootste passagiersschip ter wereld, het cruiseschip 'Harmony of the Seas', dat gebouwd werd in het Franse St-Nazaire, is vandaag te water gelaten. In april 2016 wordt het schip opgeleverd.

 1. Klein wonder: ‘s werelds meest premature baby viert tegen alle verwachtingen in eerste verjaardag
  1

  Klein wonder: ‘s werelds meest premature baby viert tegen alle verwachtin­gen in eerste verjaardag

  Richard Scott William Hutchinson, geboren als premature baby, heeft alle doktersvoorspellingen getart. Richard kwam vijf maanden te vroeg op deze aarde en woog bij zijn geboorte nog geen halve kilogram. Daarmee benoemde Guinness World Records hem tot ‘de meest premature baby ter wereld’. Hoewel dokters hem een overlevingskans van nul procent gaven, vierde Richard begin deze maand zijn eerste verjaardag.
 2. Diesel dood? Nog niet, maar het einde is nabij

  Diesel dood? Nog niet, maar het einde is nabij

  Het bedrijfswagenpark stapt in 2026 quasi volledig over op elektrische wagens, terwijl ook de particuliere bestuurder steeds vaker voor een EV opteert. Vele automerken stellen langs hun kant dan weer een datum in het vooruitzicht waarop ze definitief stoppen met de productie van auto’s met een verbrandingsmotor. Hoelang mogen we nog met een nieuwe diesel rijden? En is het nog interessant om in een dieselwagen te investeren? HLN Drive weegt de pro’s en de contra’s af.