Grootste boom ter wereld in brandwerend deken gewikkeld uit vrees voor oprukkende bosbranden

12 reacties

 • Lecocq Daniel

  1 jaar geleden
  De sequoia General Sherman wordt tegen het vuur beschermd. Grappig als je bedenkt dat Generaal Sherman tijdens de Amerikaanse burgeroorlog berucht was omdat hij de taktiek van de verschroeide aarde toepaste.
 • jan tobbak

  1 jaar geleden
  de natuur is toch iets moois
 • Lecocq Daniel

  1 jaar geleden
  Zijn ze hier een recept voor gepofte sequoias aan het uitproberen? Met aluminiumfolie maak ik vis en aardappelen gaar.
 • Marc Paesen

  1 jaar geleden
  Geweest in '91 indrukwekkend om te zien, zo zie je maar dat de mens en natuur nietig is, hoe oud, lang, zeldzaam , etc.. iets is.
 • Matthias Cools

  1 jaar geleden
  Die bomen zijn zo groot en oud geworden omdat ze niet kapotgaan bij bosbranden. Dit is mij verteld door parkrangers in dit park.
 1. Eleonora (31), een van de 7 dodelijke slachtoffers aardverschuiving Ischia, smeekte vader om hulp tijdens laatste telefoontje: “Help me”

  Eleonora (31), een van de 7 dodelijke slachtof­fers aardver­schui­ving Ischia, smeekte vader om hulp tijdens laatste telefoon­tje: “Help me”

  De 31-jarige Eleonora Sirabella is een van de zeven dodelijke slachtoffers van de aardverschuiving op het Italiaanse vakantie-eiland Ischia. De jonge vrouw belt op het moment van de ramp nog met haar vader. “Help me”, smeekt ze tijdens een wanhopig telefoontje. De man zet alles op alles om zijn dochter te redden, maar zijn poging is tevergeefs. Op beelden is te zien hoe auto’s en zelfs bussen meegesleurd worden door de modder.