EPA
Volledig scherm
© EPA

Groot-Brittannië besmet gezonde vrijwilligers met coronavirus voor de wetenschap

Groot-Brittannië is het eerste land ter wereld waar gezonde vrijwilligers in het kader van een wetenschappelijk onderzoek besmet worden met het coronavirus. Dat heeft het Britse ministerie van Volksgezondheid zondag bevestigd. De eerste testen zijn zaterdag gestart.

3 reacties

 • Gertie Daerden

  1 maand geleden
  Heeft men nog niet genoeg patiënten om te bestuderen? Er zijn toch jonge gezonde mensen met antistoffen. Men vindt helaas alleen wat in de kraam past. En we weten allemaal welke kraam dat dat is, niet?
 • jos robben

  1 maand geleden
  de nagel op de kop Marcel Thelen ! Prachtig !
 • Marcel Thelen

  1 maand geleden
  Hoe gaat dat ? het virus is nog nooit geisoleerd !!
 1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 1. Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"

 2. Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?
  Play

  Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?