Volledig scherm
© BSRagency BSR Agency

Grieks drama voor het Witte Huis: Trump leest handgeschreven notities in enorme lettergrootte voor

Journalisten voor het Witte Huis werden vandaag getrakteerd op een stukje Grieks theater, uitgevoerd door niemand minder dan president Trump himself. Die nam het immers op zich om een telefoongesprek na te spelen dat hij had met Gordon Sondland, de Amerikaanse ambassadeur voor de Europese Unie. Het ontbrak daarbij niet aan dramatiek.

52 reacties

 • Rubin Rahman

  1 jaar geleden
  Topjournalisme. Zeer interessant. Kunnen jullie ook achterhalen hoe vaak hij naar het toilet gaat en wat zijn favoriete snack is?
 • jeutam mas

  1 jaar geleden
  Fons Casteels, Sondland heeft wel degelijk relevante informatie kunnen terugvinden op z'n computer, máár het State Department WEIGERT ze vrij te geven ! Gaan we van politici eisen dat iedereen in functie én een Officieel Verslag schrijft én daarenboven ook nog eens persoonlijke notities bijhouden ? (Trouwens, Sondland negeerde het verbod van het State Department dat hem verbood te getuigen.)
 • Guy Van Becelaere

  1 jaar geleden
  Hier zitten er veel die een super president zouden zijn maar dan achter hunne pc
 • Christian Deckers

  1 jaar geleden
  Zeg " Frans met de z", u gokt voorspellingen over Trump terwijl feiten dichter bij huis u blijkbaar links laat liggen: Europa ontkent de Turkse genocide op de Armeniers. Dat zie ik Trump zo nog niet doen, heeft iets teveel gezond verstand daarvoor. Overigens, dat deze Oekraine-blunder de Democraten vol in hun eigen gezicht zal belanden is even zeker als dat het morgenochtend weer licht wordt. In april zal Trump laten bekijken wat de Bidens te zoeken hadden in Oekraine.
 • Eric Van den Bergh

  1 jaar geleden
  waar de media zich allemaal mee bezig houdt? heeft nog nooit 1 journalist, of andere mensen, iets in grotere letters geschreven op geprint?
 1. Cruciale getuigenis brengt Trump nog meer in lastig parket: president wilde onderzoek naar de Bidens en “iedereen wist ervan”

  Cruciale getuigenis brengt Trump nog meer in lastig parket: president wilde onderzoek naar de Bidens en “iedereen wist ervan”

  De Amerikaanse ambassadeur bij de Europese Unie, Gordon Sondland, heeft vandaag getuigd in het impeachment-onderzoek tegen president Trump. Hij is een van de weinige getuigen die rechtstreeks met Trump sprak over Oekraïne. Volgens de Democraten levert zijn getuigenis bewijs dat Trump zijn macht misbruikte om Oekraïne tot een onderzoek naar oud-vicepresident Joe Biden en diens zoon te dwingen. In zijn openingsverklaring bevestigde Sondland dat er volgens hem wel degelijk sprake was van een ‘quid pro quo’ of ‘voor wat hoort wat’. Bovendien waren ook minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo, vicepresident Mike Pence en voormalig adviseur John Bolton volgens Sondland op de hoogte van de zaak.
 1. Schokkende beelden tonen hoe 89-jarige vrouw gewelddadig de straat op wordt geduwd en bestolen
  Play

  Schokkende beelden tonen hoe 89-jarige vrouw geweldda­dig de straat op wordt geduwd en bestolen

 2. Man beklimt wolkenkrabber in Hongkong met zijn rolstoel
  Play

  Man beklimt wolkenkrab­ber in Hongkong met zijn rolstoel