Greet De Keyser.
Volledig scherm
Greet De Keyser. © VTM Nieuws

Greet De Keyser: "Trump gaf die toespraak helemaal alleen, dat zegt toch veel”

Donald Trump is niet van plan om zich gewonnen te geven. Dat bleek uit de vreemde speech die hij vorige nacht gaf vanuit het Witte Huis. Opvallend wel: de president stond er helemaal alleen. “En dat zegt toch wel veel”, oordeelt onze experte Greet De Keyser.

38 reacties

 • Jean West

  2 maanden geleden
  Steeds op Trump bezig maar dat haar echtgenoot zijn restaurant overleeft dankzij de coronasteun door Trump daar zegt ze niets van.
 • Rudy Chalmet

  2 maanden geleden
  Voor mij is Greet de meest partijdige linkse journalist die er in USA rondloopt , steeds maar weer Trump bashen , en dit reeds 5 jaar aan een stuk , Biden echter is bij haar de god . Je wordt letterlijk geirriteerd als je ze bezig hoort , het perfecte voorbeeld van linkse media voering . Voor mij mag deze reporter dringend vervangen worden !!! 
 • Stijn Van Keer

  2 maanden geleden
  Om dit te begrijpen, moet je terug naar de wijze waarop Trump 4 jaar geleden de nominatie in de wacht heeft gesleept. Hij was nooit deel van de partij, maar die moest hem wel steunen als hun kandidaat. Zelfs de die hard ondersteuners binnen de Republikeinen zullen snel omschakelen naar een kandidaat voor 2024.
 • Chantal Naessens

  2 maanden geleden
  Gaat op pensioen ge zevert maar zoals Bjorn Soenen want er zijn meer Amerikanen voor Trump legt dat eens uit volgens jullie is iedereen in Amerika tegen Trump
 • Joke Weyts

  2 maanden geleden
  Bizar dat de poststemmers weken van tevoren konden stemmen en dat pas deden op de dag van de verkiezingen zelf.
 1. Oplettende serveerster redt jongetje (11) van mishandelende ouders: “Mogelijk moordonderzoek als zij niet had ingegrepen”

  Oplettende serveer­ster redt jongetje (11) van mishande­len­de ouders: “Mogelijk moordonder­zoek als zij niet had ingegrepen”

  In Orlando in de Amerikaanse staat Florida heeft een serveerster een elfjarige jongen gered die door zijn stiefvader en moeder zwaar mishandeld werd. Toen de familie haar restaurant bezocht, viel het de vrouw op dat het jongetje geen eten kreeg terwijl de rest van de familie wel zat te smullen. Ook zag ze dat hij schrammen en blauwe plekken had, waarna ze - achter de rug van ouders om - via een briefje aan het kind vroeg of hij hulp nodig had. Het jongetje knikte daarop ja, waarna ze de politie inschakelde.
 2. FACTCHECK. Nee, Amerikanen konden niet meer dan één keer stemmen. En nee, Trump-kiezers kregen geen foute stiften
  PREMIUM

  FACTCHECK. Nee, Amerikanen konden niet meer dan één keer stemmen. En nee, Trump-kie­zers kregen geen foute stiften

  Ze zijn niet meer te tellen, de beweringen over verkiezingsfraude in de VS die de ronde doen op sociale media of al tot rechtszaken hebben geleid. Maar een overtuigend bewijs van doelbewust bedrog op zo'n grote schaal dat het de uitslag zou kunnen beïnvloeden, is er tot nu toe niet. Wij factcheckten enkele van de opvallendste — en ontdekten dat de traagheid van de tellingen ook aan de Republikeinen zelf ligt.
 1. Pences nemen afscheid tijdens laatste officiële trip, en daar heeft vooral de second lady het even moeilijk mee
  Play

  Pences nemen afscheid tijdens laatste officiële trip, en daar heeft vooral de second lady het even moeilijk mee

 2. Dit is het duurste kunstwerk ter wereld: de 'Da Vinci van schulden'
  Play

  Dit is het duurste kunstwerk ter wereld: de 'Da Vinci van schulden'