Joe Biden.
Volledig scherm
PREMIUM
Joe Biden. © Photonews

Greet De Keyser in de VS. Wat wordt het met Biden?

'Sleepy Joe' noemde Trump hem. Wel, president Joe Biden heeft zaterdag voor het eerst een vrije dag genomen. Hij bracht zijn dag door in zijn huis in Delaware met zijn familie. Sinds 20 januari heeft hij niet stilgezeten, geen tijd om slaperig te zijn. Tien dagen voordat hij er zijn eerste 50 dagen heeft opzitten zijn er 50 miljoen Amerikanen gevaccineerd. Afgelopen vrijdag waren er dat zelfs 2,2 miljoen op één dag. 

32 reacties

 • Karel Tichmann

  1 maand geleden
  Er is een duidelijke gevaarlijke versmelting van het geloof tot politiek, zoals mijn vriend Guido schrijft dat "overheid is mijn redder". Om te geloven, dat niemand kan iets bereiken in zijn leven zonder de hulp van de overheid, is gewoon bazaar. "Een regering die groot genoeg is om je alles te geven wat je wilt, is ook sterk genoeg om alles af te nemen wat je hebt. " - Thomas Jefferson (1743 –1826)
 • Karel Tichmann

  2 maanden geleden
  Heilige Maria Moeder van God, geef ons de grootste overheid mogelijk, anders gaan we allemaal kapot... De Communistische Partij van China de CCP heeft bewezen in de laatste 30 jaar, dat zonder kapitalisme er is geen toekomst in geen enkel land. Het kapitalisme (vrije market) heeft in vele landen enorme rijkdom gegenereerd, en het menselijk welzijn op zéér grote schaal verbeterd. Het probleem van de wereld is niet dat er teveel mensen zijn, maar een groot gebrek aan economische vrijheid.
 • guido Bervoets

  2 maanden geleden
  Zonder overheid zijn er geen wegen, geen bruggen, geen scholen, geen universiteiten, geen ziekenhuizen, geen bedrijven, geen auto's, geen geld, geen welvaart, geen winkels, geen kranten, geen boeken, geen televisie, geen films, geen theaters, en moeten er nog wolven, vossen en bevers doodgeknuppeld worden om uzelf van kleren te voorzien en vuurstenen gezocht worden om u op te warmen. Maar wel "100% vrijheid". Dat dan weer wel.
 • Karel Tichmann

  2 maanden geleden
  Vele begrijpen niet, om voor de overheid te werken en 50% van je salaris verplicht af te staan, is echt geen leven. De overheid is niet je vriend, nooit geweest. En als je denkt, dat ze voor je zorgen zoals Ivan en Guido denken, dit is een lachertje. Durf ik het te zeggen, hier gaat het: "ik heb echt geen overheid nodig, om totaal zelfstandig te zijn, betekend 100% vrijheid". Een overheid moet nooit voor een bevolking zorgen, ze moeten de bevolking dienen, meer niet..
 • Jacques-Philippe Leclerc

  2 maanden geleden
  Hoe gaat het nu met Joe? Pelosi en haar wetgevers overwegen een wetsvoorstel om winkels te straffen voor het scheiden van kinderspeelgoed, kleding en andere items op geslacht. Winkels mogen niet meer speelgoed /kleding etc. verdelen in jongens en meisjes afdelingen, alles moet sekseneutraal zijn. Winkels zijn aan een boete van $10.000 p/dag onderworpen, als ze "een schending van deze bepalingen niet corrigeren binnen 30 dagen na ontvangst van schriftelijke kennisgeving van de overtreding. "
 1. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 2. Eenzame Queen en prins Harry: dit was de uitvaart van prins Philip
  Play
  Royalty
  23

  Eenzame Queen en prins Harry: dit was de uitvaart van prins Philip

  Vandaag werd er afscheid genomen van prins Philip, de echtgenoot van Queen Elizabeth, die vorige week op 99-jarige leeftijd overleed. De uitvaart in St. George’s Chapel op Windsor Castle vond plaats in een klein gezelschap van zo’n dertig mensen. De dienst verliep volledig zoals gepland. Harry en William, de figuren die de meeste controverse hadden kunnen veroorzaken, bleven gedurende de hele dienst gescheiden.
 1. Honden richten ravage aan en kunnen niet wachten om het aan hun baasje te tonen
  Play

  Honden richten ravage aan en kunnen niet wachten om het aan hun baasje te tonen

 2. Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil
  Play

  Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil