Leden van de Proud Boys in december vorig jaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Leden van de Proud Boys in december vorig jaar. © AFP

Greet De Keyser in de VS: “Trumps erfenis zal nog lang blijven wegen op de politiek in dit land”

Een prachtige zonsopgang, het is bitterkoud buiten, ik zit heerlijk warm binnen aan mijn bureau dit stukje te schrijven. Het voelt goed en meteen maken delen van Amanda Gormans inauguratie-gedicht rake sprongetjes in mijn hoofd. "Het licht is er altijd, als wij dapper genoeg zijn om het te zien." 

22 reacties

 • Maurice Verheyen

  3 weken geleden
  Obama heeft indertijd de rotzooi en de torenhoge schuldenberg van Bush moeten opruimen. Niet simpel terwijl de GOP in feite de touwjes in handen bleef hebben... De republikeinen waren nochthans in een ver verleden wel de meer rechtvaardige partij. Het kan verkeren zei Bredero...
 • Björn Van den Brulle

  3 weken geleden
  Wegen? De economie ging fantastisch door trump! &Trump zorgde voor vrede in het oosten, daarom ook dat marroko hem nomineerde. Trump heeft voor een bondgenootschap gezorgd tussen US en Noord Korea, geen enkele van zijn voorhangers is daarin geslaagd! Trump is een president van de vrede, de manier waarop was soms raar om het licht te verwoorden, maar wel effectief. De irandeal stopgezet, waardoor ze economisch plat lagen,en geen bedreiging meer vormen.Biden besliste de iran deal weer te herstartn
 • Philippe Deckers

  4 weken geleden
  De mening van Greet De Keyser doet er niet toe.we kennen inmiddels allemaal haar politieke overtuiging.
 • Guido Pintens

  1 maand geleden
  Jean West, de staatsschuld onder Obama is helemaal niet verdubbeld. Probeer eens op te zoeken wat Trump aan staatsschuld heeft verhoogd. Je zal je ogen niet geloven! Maar ja, Trumpie zal eeuwig en altijd in jouw ogen de best president ever blijven. Het maakt zelfs geen bal uit wat hij allemaal enkel en alleen voor zichzelf heeft gedaan de laatste 4 jaar, terwijl het gepeupel verder kon creperen omdat hij niks gedaan heeft om hen te helpen. Waarom denk je dat hij géén president meer is?
 • vanfleteren diederik

  1 maand geleden
  Als de democraten zich hooghartend en haatdragend blijven opstellen, verwacht je dan werkelijk dat de blauwen hoge ogen zullen gooien in de komende decennia?
 1. Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?
  Play
  Uitgelegd

  Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?

 2. Naakte man slaat op de vlucht voor politie
  Play

  Naakte man slaat op de vlucht voor politie