Leden van de Proud Boys in december vorig jaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Leden van de Proud Boys in december vorig jaar. © AFP

Greet De Keyser in de VS: “Trumps erfenis zal nog lang blijven wegen op de politiek in dit land”

Een prachtige zonsopgang, het is bitterkoud buiten, ik zit heerlijk warm binnen aan mijn bureau dit stukje te schrijven. Het voelt goed en meteen maken delen van Amanda Gormans inauguratie-gedicht rake sprongetjes in mijn hoofd. "Het licht is er altijd, als wij dapper genoeg zijn om het te zien." 

22 reacties

 • Maurice Verheyen

  1 jaar geleden
  Obama heeft indertijd de rotzooi en de torenhoge schuldenberg van Bush moeten opruimen. Niet simpel terwijl de GOP in feite de touwjes in handen bleef hebben... De republikeinen waren nochthans in een ver verleden wel de meer rechtvaardige partij. Het kan verkeren zei Bredero...
 • Björn Van den Brulle

  1 jaar geleden
  Wegen? De economie ging fantastisch door trump! &Trump zorgde voor vrede in het oosten, daarom ook dat marroko hem nomineerde. Trump heeft voor een bondgenootschap gezorgd tussen US en Noord Korea, geen enkele van zijn voorhangers is daarin geslaagd! Trump is een president van de vrede, de manier waarop was soms raar om het licht te verwoorden, maar wel effectief. De irandeal stopgezet, waardoor ze economisch plat lagen,en geen bedreiging meer vormen.Biden besliste de iran deal weer te herstartn
 • Philippe Deckers

  1 jaar geleden
  De mening van Greet De Keyser doet er niet toe.we kennen inmiddels allemaal haar politieke overtuiging.
 • Guido Pintens

  1 jaar geleden
  Jean West, de staatsschuld onder Obama is helemaal niet verdubbeld. Probeer eens op te zoeken wat Trump aan staatsschuld heeft verhoogd. Je zal je ogen niet geloven! Maar ja, Trumpie zal eeuwig en altijd in jouw ogen de best president ever blijven. Het maakt zelfs geen bal uit wat hij allemaal enkel en alleen voor zichzelf heeft gedaan de laatste 4 jaar, terwijl het gepeupel verder kon creperen omdat hij niks gedaan heeft om hen te helpen. Waarom denk je dat hij géén president meer is?
 • vanfleteren diederik

  1 jaar geleden
  Als de democraten zich hooghartend en haatdragend blijven opstellen, verwacht je dan werkelijk dat de blauwen hoge ogen zullen gooien in de komende decennia?
 1. “Dochter van Poetin heeft relatie met balletdanser Igor Zelensky en vloog voorbije jaren meer dan 50 keer naar München”

  “Dochter van Poetin heeft relatie met balletdan­ser Igor Zelensky en vloog voorbije jaren meer dan 50 keer naar München”

  Katerina Tikhonova, de jongste dochter van de Russische president Vladimir Poetin, vloog tussen 2017 en 2019 meer dan 50 keer naar de Duitse stad München. Dat blijkt uit een gezamenlijk onderzoek van de Russische onafhankelijke nieuwswebsite IStories en het Duitse weekblad Der Spiegel. Volgens deze nieuwsmedia heeft Tikhonova een relatie metIgor Zelensky, de voormalige directeur van het Beierse staatsballet.
 2. LIVE OORLOG OEKRAÏNE. Strijd in oosten van Oekraïne neemt toe: Rusland zet ‘terminator-tanks' in en valt Sjevjerodonetsk aan
  Play

  LIVE. Strijd in oosten van Oekraïne neemt toe: Rusland zet ‘terminator-tanks' in en valt Sjevjerodo­netsk aan

  Volgens het Oekraïense leger concentreren de Russen zich steeds meer op de oostelijke regio’s Donetsk en Loehansk. Een woordvoerder van het Oekraïense ministerie van Defensie stelt dat de situatie verergert, en spreekt van “intense vuurgevechten” langs het front. Volgens de Russische minister van Defensie Sergej Sjojgoe is de verovering van Loehansk zo goed als afgerond. Volg alle ontwikkelingen rond het conflict in Oekraïne in onze liveblog.
 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.