Aanhangers van de Amerikaanse president Trump zwaaien met Trump-vlaggen aan het Capitool in Washington op de dag van de bestorming.
Volledig scherm
PREMIUM
Aanhangers van de Amerikaanse president Trump zwaaien met Trump-vlaggen aan het Capitool in Washington op de dag van de bestorming. © Photonews

Greet De Keyser in de VS: “Kans dat Trump in 2024 weer presidentskandidaat zal zijn, is véél kleiner dan paar dagen geleden”

Het moet behoorlijk eenzaam zijn binnen de muren van het Witte Huis voor het ogenblik. In de afgelopen dagen keerden veel van Trumps voormalige politieke vrienden hem de rug toe. Hun aantal groeit nog elke dag. Zelfs twee ministers namen ontslag. Grote titels waren het in de kranten, hoofdpunten voor de nieuwsuitzendingen op televisie. 

19 reacties

 • Franc saas

  6 dagen geleden
  oh vier jaar is lang hé er kan van alles gebeuren ,of ze moeten hem echt jaren en jaren opsluiten .Als je kijkt welke schade hij heeft aangericht dan moet hij echt de cel is , ben er zeker van dat hij ook vele misdrijven heeft gepleegd zoals fraude en valsheid in geschrifte.
 • Tamzin Andersen

  6 dagen geleden
  Ik denk dat hij één van zijn zonen of misschien zijn dochter al aan t voorbereiden is om presidentskandidaat te worden. Die mens is zo verblind door hoogheidswaanzin dat hij een Trump dynastie van presidenten wil stichten.
 • Ludo Wouters

  6 dagen geleden
  In politiek is 4 jaar een eeuwigheid.
 • Frans Peeters

  6 dagen geleden
  Dit voorval is opgezet en is nu goed voor om rechts te verdelen zoals ook dit weekend hier met BDW die VB aanvalt in plaats van links
 • evelyne dewulf

  6 dagen geleden
  Greet, the guardian vertelt een zeer verschillend verhaal...
 1. Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter
  Play

  Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter

 2. Vertederend: panda's dollen in de sneeuw
  Play

  Vertede­rend: panda's dollen in de sneeuw