De Amerikaanse president Trump en zijn oud-veiligheidsadviseur Michael Flynn op archiefbeeld.
Volledig scherm
PREMIUM
De Amerikaanse president Trump en zijn oud-veiligheidsadviseur Michael Flynn op archiefbeeld. © AFP

Greet De Keyser in de VS: “Het grote verschil tussen Trump en de Titanic? De president tracht niet om nog zoveel mogelijk mensen te redden”

Dit duurt nu al een paar weken, maar als ik aan het Witte Huis denk, dan komt het beeld van de Titanic me voor ogen. Het meest beloftevolle schip, het duurste, het grootste, het meest luxueuze. Het ging ten onder vooraleer het zijn eerste reis beëindigde. Zo begon het verhaal vier jaar geleden in het Witte Huis. 

41 reacties

 • Karel Tichmann

  1 maand geleden
  Leo Marien: "Men blijft Trump maar onder vuur nemen?" Het is duidelijk dat de globalisten, alles doen om Trump te vernietigen. Want zonder het Amerikaans geld, is hun bestaan niet mogelijk.Trump heeft die geldkraan dichtgedraaid. Want een Amerikaan die in vrijheid, lage belasting en een minimale overheid geloofd, die staan altijd met een globalist op gespannen voet. Biden heeft niet gewonnen, het is China die als de grote overwinnaar uit de bus komt. Zijn naam is niet voor niets Beijing Biden.
 • Stephan Van Hende

  1 maand geleden
  Wanneer gaan mensen eens inzien dat Trump een would be dictator is met autoritaire trekjes. Het beste bewijs is dat hij de overgang naar de nieuwe regering zo veel mogelijk saboteert. 1984, George Orwell iemand?
 • Jacques-Philippe Leclerc

  1 maand geleden
  Greet heeft op het verkeerde paard gewed in 2016, en nu ook weer in 2020. Alles wat Trump deed in de laatste 4 jaar werd zwaar afgekeurd, terwijl Amerikaanse economie bloeit als mooie prachtige bloemen in het voorjaar. Sinds de verkiezingen zijn er bijna 5.8 miljoen banen gecreëerd. Er zijn nu meer Amerikanen in dienst dan ooit tevoren in onze geschiedenis. Trump vecht altijd tot zijn laatste adem voor de Amerikaanse bevolking, awel chapeau.
 • Chris Hom

  1 maand geleden
  Biden en zijn hele achterban moeten hun mooi voorgesteld Amerika nog kunnen waarmaken. Ik denk eerder dat de wereld wist wat je aan Trump had en deze president en zijn gevolg het subtieler zullen spelen.
 • Dominique Vandervekens

  1 maand geleden
  Onder Biden maar vooral onder zijn hyena-achterban wordt Amerika de dieperik in gestuurd. Europa volgt op de voet, alhoewel dat eigenlijk al bezig is. Bewust gestuurd door de linkse elite. Een linkse-fascistische reset is het plan. En oh wat wordt corona daarin handig gebruikt. Nooit eerder had men de kudde zo makkelijk onder controle.
 1. Jen Ellis deed Bernie Sanders zijn wanten cadeau: "Ik vind het mooi dat ze zo ver zijn gekomen"
  Play

  Jen Ellis deed Bernie Sanders zijn wanten cadeau: "Ik vind het mooi dat ze zo ver zijn gekomen"

 2. Ook Biden krijgt het soms op zijn heupen van journalisten: "Man, geef me toch even!"
  Play

  Ook Biden krijgt het soms op zijn heupen van journalis­ten: "Man, geef me toch even!"