President Joe Biden van de Verenigde Staten.
Volledig scherm
PREMIUM
President Joe Biden van de Verenigde Staten. © AFP

Greet De Keyser in de VS: “Biden moet afrekenen met dezelfde problemen als zijn twee voorgangers. Ook nu is er immers een crisis aan de grens”

Nog voor de eerste 100 dagen onder president Biden voorbij zijn, gebeurt wat ik verwachtte. Amerika heeft opnieuw een president die geen hoge ogen gooit, omdat hij zijn tegenstanders denigreert met de meest absurde scheldnamen. Amerika heeft een president die afrekent met exact dezelfde problemen als zijn twee voorgangers.

11 reacties

 • Georges Peleman

  1 jaar geleden
  @ Thierry bollaert. Juist, maar liever negens socialisme. Hoeveel keer moeten de sossen nog de mensen bestelen?
 • Thierry Willems

  1 jaar geleden
  liever socialisme in andere landen ,dan in eigen land.
 • Bart Wierinckx

  1 jaar geleden
  Voor de media zal Biden altijd een betere President zijn dan Trump.
 • Gerda Phlypo

  1 jaar geleden
  En ? Zal er ook evenveel kritiek op komen of wordt het doodgezwegen .
 • Patrick De pauw

  1 jaar geleden
  Biden is geen president die ogen zal scoren alleen maar bij de zwarten zijn kiesvee Trump was een muur aan het bouwen maar ja dat mag niet meer?ze zullen Trump zeker verkiezen in 2024 en dan zal die muur afgewerkt worden!Biden is geen president die slagkracht heeft maar ja hij zit eraan toch en hij zal voor zijn einde termijn wel sterven dus geen probleem Harris zal de zwarte bevolkingsgroepen nog wel verder helpen wees gerust
 1. Al meer dan 40 doden bij protesten in Iran, intussen ook “betogingen om regime te steunen”

  Al meer dan 40 doden bij protesten in Iran, intussen ook “betogingen om regime te steunen”

  In Iran zijn bij de protesten na de dood van de 22-jarige Mahsa Amini al zeker 41 personen om het leven gekomen. Dat meldt de Iraanse nationale omroep IRIB zondag. Het cijfer is weliswaar nog niet officieel bevestigd. De ultra-conservatieve Iraanse president Ebrahim Raisi zegt dat er “beslissend” zal worden opgetreden tegen de golf van onrust. In de Iraanse hoofdstad Teheran en meerdere andere steden in het land zouden ook tegenbetogingen plaatsvinden. Volgens staatsmedia kwamen vandaag duizenden mensen hun steun voor het regime uiten.