Trump is volgens de gouverneur persona non grata in de stad New York.
Volledig scherm
Trump is volgens de gouverneur persona non grata in de stad New York. © AP

Gouverneur: “Trump heeft leger nodig om door straten van New York te lopen”

BuitenlandDe gouverneur van de staat New York, de Democraat Andrew Cuomo, heeft gedreigd dat president Trump een leger nodig zal hebben om de stad New York te bezoeken. “Hij kan niet genoeg lijfwachten verzamelen om door New York te wandelen, vergeet de bodyguards, hij kan beter een leger meenemen om door de straten van New York te lopen.” 

 1. Faroek over terreur in Frankrijk: “We zitten in een escalatie die dringend moet gestopt worden, of dit gaat van kwaad naar erger”
  Play

  Faroek over terreur in Frankrijk: “We zitten in een escalatie die dringend moet gestopt worden, of dit gaat van kwaad naar erger”

  Bij een bloedige aanslag in het centrum van de Franse kuststad Nice zijn donderdag drie doden gevallen en zes mensen gewond geraakt, één slachtoffer werd onthoofd. In andere Franse steden kwam het tot incidenten met mogelijke aanslagplegers. Terreurexpert Faroek Özgünes legt bij HLN LIVE uit waarom hij eigenlijk niet verbaasd is over dit dramatische nieuws. “We zitten echt wel in een escalatie”, zegt hij.
 1. Wij hebben de nieuwe Xbox al: unboxing en eerste indruk
  Play
  games

  Wij hebben de nieuwe Xbox al: unboxing en eerste indruk

 2. Origineel en grappig: spotje Biden toont hoe je afrekent met Trump
  Play
  VS2020

  Origineel en grappig: spotje Biden toont hoe je afrekent met Trump