Andrew Cuomo, de gouverneur van de staat New York<
Volledig scherm
Andrew Cuomo, de gouverneur van de staat New York< © AP

Gouverneur Cuomo van New York stapt op na beschuldiging dat hij vrouwen seksueel lastigviel

Andrew Cuomo, de gouverneur van de staat New York, stapt op. Veel Democratische partijgenoten, onder wie president Joe Biden, hadden de 63-jarige politicus recent opgeroepen te vertrekken nadat uit onderzoek was gebleken dat Cuomo jarenlang vrouwen, vooral oud-medewerkers, seksueel lastig heeft gevallen.

9 reacties

 • Marie Vanakker

  2 maanden geleden
  Het leven van een republikein is op dit vlak wel een pak simpeler. Telkens er bij eentje van de GOP een seksschandaal of zeg maar gelijk welk schandaal boven komt roepen die heel hard "FAKE NEWS" en ze blijven gewoon zitten of worden verkozen tot president. Als de democraten ooit nog eens iets willen winnen zullen ze toch moeten leren valsspelen en liegen zoals hun republikeinse vrienden.
 • imke de meester

  2 maanden geleden
  een democraat stapt op een republikein blijft zitten dat is de realiteit. Als dergelijke zaken als dit bewezen zijn is het niet meer dan logisch dat hij opstapt, alhoewel, ik denk dat er veel stoelen leeg zouden staan als die allemaal zouden opstappen want het is kering en inslag, mannen denken nog altijd dat dit mag, niet erg is, de vrouw die dit niet wilt een tante nonneke is en geen carrière maakt.
 • Jacques-Philippe Leclerc

  2 maanden geleden
  Ondertussen in CA. iedereen maakt zich klaar om op 14 november Gavin Newsom (D) op straat te zetten. Larry Elder zal volgende gouverneur worden en iedereen is zéér enthousiast. Hier moeten dingen veranderen. bv In CA. mag je voor $1000 uit een winkel stelen onder enige strafbare consequenties. De "Golden State" is nu een schroothoop geworden. Voor New Yorkers, alleen voor vandaag ben ik trots op jullie, en helemaal op diegene die eindelijk zeiden dat Andrew Cuomo moest gaan.
 • George Verbeek

  2 maanden geleden
  Goed zo, de tijd van weg te geraken met losse handjes is voorgoed voorbij, en zo hoort het ook.
 • hugo van der speeten

  2 maanden geleden
  Hoofdartikel zou moeten zijn democratische gouverneur moet opstappen