De Dimitrii Donskoi ligt nog op de bodem van de zee.
Volledig scherm
De Dimitrii Donskoi ligt nog op de bodem van de zee. © Youtube

"Goud aan boord van Russisch oorlogsschip zou maar 8,6 miljard dollar waard zijn"

De geclaimde vondst was superspectaculair. Een Zuid-Koreaans bedrijf zei het wrak van het Russische oorlogsschip Dimitrii Donskoi te hebben gevonden. Het gezonken schip zou gigantische hoeveelheden goud aan boord hebben ter waarde van 112 tot zelfs zo'n 133 miljard dollar. Maar nu krabbelt het bedrijf terug en heeft het een onderzoek om beursmanipulatie aan zijn broek. Is het goud er wel? En hoeveel is het waard?

13 reacties

 • Jean Pollet

  3 jaar geleden
  doet de regering toch ook " veronderstellingen " om haar begroting in evenwicht te brengen ?
 • wim CLAES

  3 jaar geleden
  Aan een 35000 eu /kg was dit te verwachten, zelfs indien er massaal gouden munten aan boord zouden zijn verliezen die veel van hun waarde.dit was een kwakkel van dag 1.
 • Jeroen Deschrijver

  3 jaar geleden
  Ja dan is't ook de moeite niet meer.
 • Guy Bevers

  3 jaar geleden
  Hebben ze die 120 miljard plots verstopt.
 • Herman Smulders

  3 jaar geleden
  Pffft, maar 8,6 miljard dollar? Daarvoor kom ik niet uit mijn zetel. Zeker niet met zo'n warm weer.
 1. "Beste John, het ligt niet aan de vrouwen": eigen werknemers halen uit naar 'The Voice of Holland'-bedenker in paginagrote advertentie
  Play

  "Beste John, het ligt niet aan de vrouwen": eigen werknemers halen uit naar 'The Voice of Hol­land'-bedenker in paginagro­te adverten­tie

  Meerdere vrouwen die bij mediabedrijf Talpa werken spreken de oprichter van het bedrijf in een paginagrote advertentie aan op zijn optreden en verklaring in de uitzending van BOOS gisterenmiddag. “We hebben de reactie van John de Mol met stijgende verbazing en het schaamrood op de kaken aangehoord.” De advertentie verscheen in de Nederlandse krant ‘Algemeen Dagblad’.