Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © AFP

Google en Facebook verplichten personeel vaccinatie voor toegang tot kantoor

Google eist van al zijn werknemers dat ze gevaccineerd zijn tegen het coronavirus voordat ze kantoren van het techbedrijf betreden. Tegelijkertijd verschuift het Amerikaanse concern de datum waarop personeel weer geregeld op het werk moet verschijnen. Ook Facebook kondigde aan dat werknemers in de Verenigde Staten moeten zijn gevaccineerd om op kantoor te mogen komen.

4 reacties

 • Emi Hergersberg

  1 jaar geleden
  Volgzame, manipuleerbare mensen die niet meer wakker en kritisch moeten/mogen denken... Google en Facebook zullen het in hun plaats doen. Binnenkort wordt er bij de geboorte van kinderen nog een chip ingeplant en dan wordt de robot slavernij een feit voor de volgende generaties.
 • Peter Van Weereld

  1 jaar geleden
  Ontsla me maar, dan!! No way een vaccin. !!
 • Eric Brocatus

  1 jaar geleden
  Dat is weer een bewijs dat big-pharma en media samen de macht overnemen. Hoe kunnen ze de soevereine wetgevingen overrulen met hun eigen wetten all over the world ?
 • Geert Vande Walle

  1 jaar geleden
  Elk bedrijf zou dat moeten doen, zoniet C4 ! Ik vraag me ook af wanneer de eerste rechtszaak (in de USA natuurlijk) er zal komen als een volledig gevaccineerde een NIET gevaccineerde besmet (wat kan) en die laatste sterft . Is dat dan moord of zelfmoord ? Voer voor advocaten zeker ?