Donald Trump.
Volledig scherm
Donald Trump. © AFP

Golf, woedeaanvallen voor tv en afrekenen met wie hem dwarsboomde: zo spendeert Trump zijn tijd sinds zijn vertrek uit het Witte Huis

Het is intussen vijf dagen geleden dat Donald Trump vertrok uit het Witte Huis. Sindsdien verblijft hij in zijn club Mar-a-Lago in Palm Beach, Florida. Daar brengt hij zijn dagen door met golfen en het bedenken van plannen om af te rekenen met wie hem ooit afviel.

50 reacties

 • Werner Wynakker

  1 maand geleden
  Een kleine correctie voor de mensen die roepen dat niet iedereen op Trump stemde. Elke stem die werd uitgebracht voor de republikeinse presidentskandidaat was wel degelijk een stem voor Trump net zoals elke stem voor de democratische voor Biden was. En Trump heeft niemand opgejut trouwens, Trump riep BLM en Antifa niet op om steden in brand te steken en te plunderen en allemaal steden die door democraten worden gerund trouwens. En hun burgemeesters weigerde elke federale hulp en knielde voor BLM
 • Abigail Doedoe

  1 maand geleden
  @wim Wouters. Helemaal akkoord.. Ik verdenk van die 74 miljoen Trump kiezers er een zeer groot deel van dat ze meestal niet stemmen. Ik ben niet zo'n fan van biden omdat hij te oud is. Maar kiezen tussen biden en Trump na 4 jaar is wat we in het jargon een 'no-brainer' noemen. Zo weet je meteen wie op Trump stemde.
 • johanneke li

  1 maand geleden
  om met zo'n banner over zijn terrein te vliegen moet je toch echt onbeschoft zijn hoor...trump is zeker niet de beste president, maar diegene die met die banner vliegt is geen haar beter...
 • Serge Surmont

  1 maand geleden
  Het is heel duidelijk Gerry Gle dat je het vliegtuig genomen hebt en de situatie zelf bekeken hebt. Nu hebben de Amerikanen een president die ze niet gekozen hebben en doet hij dingen die ze niet willen!!!
 • Miguel Duro Gonzalez

  1 maand geleden
  De meeste mensen zouden beter geen standpunt innemen, omdat ze die baseren op wat verhaaltjes zonder de achtergrond te kennen. Eén voorbeeld wat heeft Trump gedaan om de ambassade in Israel te verhuizen, en waarom werd er door iedereen zo schijnheilig op gereageerd ? Hij heeft NIKS gedaan! Hij moest gewoon niks doen ,zodat deze wet die decennia geleden unaniem is gestemd door democraten en republikeinen niet langer werd tegengehouden. Een verkiezingsbelofte van Obama trouwens.
 1. Mr. Potato Head niet langer een ‘mister’: het beroemde speeltje wordt genderneutraal

  Mr. Potato Head niet langer een ‘mister’: het beroemde speeltje wordt genderneu­traal

  Speelgoedfabrikant Hasbro gaat het speeltje Mr. Potato Head genderneutraal maken. Het speelgoed in de vorm van een plastic aardappel met allerlei losse onderdelen zoals een neus, oren, ogen, een bril en een snor, verliest dan ook zijn aanspreektitel en zal verder door het leven gaan als Potato Head. Het speeltje is bekend van de filmreeks Toy Story waarin het, in de vorm van een echtpaar, een belangrijke bijrol heeft.
 2. Kim Kardashian bedankt iedereen behalve Donald Trump na vrijlating gevangene
  Celebrities

  Kim Kardashian bedankt iedereen behalve Donald Trump na vrijlating gevangene

  Kim Kardashian (40) zet zich de laatste tijd wel vaker in voor gevangenen en eentje van hen is Chris Young. Hij werd door Donald Trump vrijgelaten op zijn laatste dag als president en bedankt als gevolg nu een aantal mensen op zijn sociale media. Kim, die zich jarenlang ingezet heeft voor zijn zaak, deelde het filmpje op haar Instagramaccount en bedankte op haar beurt iedereen behalve ex-president Trump.
 1. Dashcam filmt 'wielerterrorist' in Limburg
  Play

  Dashcam filmt 'wielerter­ro­rist' in Limburg

 2. 'Stitchy in Tooki Trouble' is nieuw Belgische videospel voor Switch
  Play
  games

  'Stitchy in Tooki Trouble' is nieuw Belgische videospel voor Switch