Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © Getty Images

Giuseppe (84) sterft van honger en dorst na val, maar wordt pas 15 dagen later op straat gevonden

Het is een hartverscheurend levenseinde voor Giuseppe Petricca. De 84-jarige Italiaanse man stierf vermoedelijk van de honger en dorst, terwijl hij minstens vijftien dagen op straat moet hebben gelegen, op minder dan honderd stappen van zijn huis. De man had geen mobiele telefoon en woonde afgelegen in Tivoli, 20 km ten oosten van Rome. Zijn lichaam werd uiteindelijk in verregaande staat van ontbinding aangetroffen.

5 reacties

 • Stephan Priem

  2 maanden geleden
  Sociale controle is ver te zoeken, hoeveel ouderen zien wekenlang geen levend ziel.
 • Kurt Saron

  2 maanden geleden
  Triestig om zo aan je einde te komen RIP
 • Kurt Vanhaverbeke

  2 maanden geleden
  Misschien was het het lot dat zijn vriend hem vond. Een kameraadschap van leven tot dood. Triestig verhaal maar mooie ending. Het ga je goed guisseppe.
 • Marc Huyghebaert

  2 maanden geleden
  Zo zie je maar een wereld vol mensen en toch alleen.
 • Sven Vanlierde

  2 maanden geleden
  Triestig dat niemand die heeft zien liggen
 1. Elon Musk oogst zware kritiek met zijn vredesplan voor Oekraïne, zelfs president Zelensky reageert
  42

  Elon Musk oogst zware kritiek met zijn vredesplan voor Oekraïne, zelfs president Zelensky reageert

  Tesla-topman Elon Musk heeft op Twitter bakzeil gehaald nadat een plan voor een vrede tussen Rusland en Oekraïne dat hij op de berichtendienst zette hem op zware kritiek kwam te staan. Musk had in dat eerste plan geopperd dat de Krim Russisch zou moeten blijven. In een nieuwe peiling stelt de rijkste mens ter wereld voor dat de inwoners van de Krim en de vier door Rusland geannexeerde gebieden in Oost-Oekraïne zich mogen uitspreken over bij welk land ze willen horen.
 2. Moedige Mili overleeft miraculeus Atlantische oversteek en vertoeft 40 dagen in zeecontainer. Nu neemt douane van Panama “heldin” in dienst
  Play

  Moedige Mili overleeft miraculeus Atlanti­sche oversteek en vertoeft 40 dagen in zeecontai­ner. Nu neemt douane van Panama “heldin” in dienst

  Hoe Mili in de zeecontainer belandde, weet niemand. Maar de opgesloten viervoeter stak zo ongewild op een vrachtschip de Atlantische Oceaan over. Het zou in totaal maar liefst veertig dagen duren vooraleer de uitgemergelde hond werd gevonden. Dankzij de goede zorgen en omringd met veel liefde kon Mili volledig herstellen. De pientere hond is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig lid van het speurhondenteam van de douane van Panama en verricht daar uitmuntend werk.
 1. Slechts 42 procent van Belgen past voorschotfactuur energie aan: dit zijn de risico’s
  Mijnenergie

  Slechts 42 procent van Belgen past voorschot­fac­tuur energie aan: dit zijn de risico’s

  58% van de Belgen heeft zijn voorschot voor energie de voorbije maanden nog niet verhoogd. Dat blijkt uit een enquête in opdracht van Luminus. Toch zorgt uitstel in deze situatie in geen geval voor afstel. Integendeel, wie niet in actie schiet, riskeert onaangename verrassingen bij het ontvangen van de slotfactuur. Zeker nu de energieprijzen recordhoogtes bereiken. Mijnenergie.be zet de feiten op een rij.
 2. Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op
  Spaargids.be

  Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op

  Stoppen met roken biedt niet alleen voordelen voor je gezondheid, het is ook een opsteker voor je portemonnee. Je bespaart op de kostprijs van sigaretten en behaalt met je niet-uitgegeven centen mogelijk een mooi beleggings- en spaarrendement. Bovendien dwing je bij de bank een goedkopere schuldsaldoverzekering af. Spaargids.be rekent uit hoeveel geld stoppen met roken je precies kan opleveren.