Ghislaine Maxwell op archiefbeeld.
Volledig scherm
Ghislaine Maxwell op archiefbeeld. © AFP

“Ghislaine Maxwell slachtoffer van fysiek geweld in gevangenis”

Ghislaine Maxwell, de voormalig medewerker van de Amerikaanse multimiljonair en veroordeeld zedendelinquent Jeffrey Epstein, is in de gevangenis in New York slachtoffer geworden van fysiek geweld door de bewakers. Dat stelt haar advocate. Maxwell zit vast op verdenking van het ronselen van meisjes voor massages en seks met Epstein en zijn mensen uit zijn entourage. 

  1. Nieuw boek ontleedt het netwerk rond seksueel roofdier Jeffrey Epstein: “Hij huurde ex-agenten in om de meisjes bang te maken”
    PREMIUM
    Celebrities

    Nieuw boek ontleedt het netwerk rond seksueel roofdier Jeffrey Epstein: “Hij huurde ex-agen­ten in om de meisjes bang te maken”

    Haar proces wordt volgende zomer verwacht, maar of Ghislaine Maxwell, die ervan wordt verdacht als pooier te hebben gefungeerd voor de overleden miljonair Jeffrey Epstein en zelf minderjarigen te hebben misbruikt, dan zal uitpakken met grote revelaties, blijft afwachten. Velen uit Epsteins netwerk van rijken en machtigen maken zich in elk geval grote zorgen, stelt Barry Levine in zijn boek ‘De Spin’.