Jeffrey Epstein en Ghislaine Maxwell
Volledig scherm
Jeffrey Epstein en Ghislaine Maxwell © EPA

Ghislaine Maxwell mag niet vrij op borg: “Risico te groot dat ze van radar verdwijnt”

In het schandaal rond de veroordeelde en overleden financier Jeffrey Epstein heeft zijn vroegere medewerkster en lief Ghislaine Maxwell vandaag voor een federale rechtbank in New York onschuldig gepleit aan handel met minderjarigen en aanzetten tot prostitutie. De rechter heeft bovendien beslist dat de vrouw niet vrij mag op borg en dus al zeker tot haar proces in juli 2021 in de cel blijft.

1 reactie

 • Lode Somers

  6 maanden geleden
  Hier zijn ze weer onze fameuze advocaten die zonder scrupules en zonder mededogen met de slachtoffers van de misdadigers, deze criminelen kost wat kost vrij proberen te krijgen ten voordele van portemonnee en eigen glorie...
 1. “Ghislaine Maxwell heeft kopieën van alle sekstapes. Als zij ten onder gaat in zaak-Epstein zal ze iedereen met zich meesleuren”

  “Ghislaine Maxwell heeft kopieën van alle sekstapes. Als zij ten onder gaat in zaak-Ep­stein zal ze iedereen met zich meesleuren”

  “Ghislaine Maxwell heeft de kopieën van alle sekstapes die Jeffrey Epstein maakte in haar bezit. En ze zal die gebruiken om haar eigen hachje te redden, als een soort verzekeringspolis.” Dat verklaarde een vroegere vriend van Maxwell aan de Britse krant ‘Daily Mail’. Enkele machtige heerschappen zullen het nu ongetwijfeld heet onder de voeten krijgen. In het verleden doken onder meer de namen van prins Andrew, ex-president Bill Clinton en miljardair Les Wexner op.
 1. Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama
  Play

  Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama

 2. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo