Wijlen Jeffrey Epstein en Ghislaine Maxwell.
Volledig scherm
Wijlen Jeffrey Epstein en Ghislaine Maxwell. © AFP

Ghislaine Maxwell die minderjarigen ronselde voor Epstein, komt niet op borg vrij

Ghislaine Maxwell, die in een gevangenis in New York vastzit op verdenking van het ronselen van minderjarige meisjes voor seks met multimiljonair Jeffrey Epstein en diens entourage, mag niet vrijkomen op borgtocht. Volgens de New Yorkse rechter is er een te groot vluchtrisico.

0 reacties

 1. Nieuw boek ontleedt het netwerk rond seksueel roofdier Jeffrey Epstein: “Hij huurde ex-agenten in om de meisjes bang te maken”
  PREMIUM
  Celebrities

  Nieuw boek ontleedt het netwerk rond seksueel roofdier Jeffrey Epstein: “Hij huurde ex-agen­ten in om de meisjes bang te maken”

  Haar proces wordt volgende zomer verwacht, maar of Ghislaine Maxwell, die ervan wordt verdacht als pooier te hebben gefungeerd voor de overleden miljonair Jeffrey Epstein en zelf minderjarigen te hebben misbruikt, dan zal uitpakken met grote revelaties, blijft afwachten. Velen uit Epsteins netwerk van rijken en machtigen maken zich in elk geval grote zorgen, stelt Barry Levine in zijn boek ‘De Spin’.
 2. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.
 1. Nieuw Epstein-dossier legt de leugens van de Britse prins bloot: “Andrew stelde vakantie met Fergie en hun dochters uit voor een trip naar ‘pedo-eiland’”
  PREMIUM
  Royalty

  Nieuw Ep­stein-dos­sier legt de leugens van de Britse prins bloot: “Andrew stelde vakantie met Fergie en hun dochters uit voor een trip naar ‘pe­do-ei­land’”

  Prins Andrew (60) loog toen hij ontkende bij Jeffrey Epstein te hebben gelogeerd, verruilde een gezinsvakantie voor een verblijf op ‘orgie-eiland’, en prinses Beatrice staaft het alibi niet waarmee haar vader ontkracht dat hij met een minderjarig meisje sliep. Een uitgebreid nieuw dossier doorprikt verder het relaas van de zoon van de Queen over zijn relatie met de veroordeelde pedofiel.
 2. Gemiddelde hypotheekrente bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?
  Spaargids.be

  Gemiddelde hypotheek­ren­te bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?

  De rentevoeten voor woonleningen zitten de laatste maanden stevig in de lift. En nu de Europese Centrale Bank beslist heeft om voor het eerst in 11 jaar tijd de rente te verhogen, lijkt er ook geen beterschap op komst. Is het dan een goed idee om nu nog snel een lening vast te leggen en nadien pas een woning te kopen? Spaargids.be onderzoekt de mogelijkheden.