Lac du Dramont
Volledig scherm
Lac du Dramont © Facebook/Waterworld Lac du Dramont

Gezonken auto met vijf lichamen aangetroffen in meer aan Côte d'Azur

Vreselijke vondst in Zuid-Frankrijk. Duikers van de gendarmerie hebben woensdag de lichamen van vijf jongeren gevonden in een gezonken auto in het lac du Dramont nabij Saint-Raphaël aan de Côte d’Azur. Ze waren als vermist opgegeven nadat ze niet waren teruggekomen van een feestje maandag. De politie gaat uit van een noodlottig ongeval.

4 reacties

 • Ann Verschueren

  2 maanden geleden
  Eén groot positief aspect was er toch met Corona. Er gebeurden zo'n ongevallen een tijdje niet meer. Is dit dan de zo overroepen "vrijheid"?
 • willem merken

  2 maanden geleden
  Nu kunnen de ouders afscheid nemen. Beter dan jaren in onwetenheid leven. Sterkte
 • Johan Vanhoutteghem

  2 maanden geleden
  Wat een super plezante totaalbeleving zou moeten zijn, eindigt jammer genoeg nog maar eens in een onvatbaar drama. Hopelijk vinden de nabestaanden steun in de mooie herinneringen aan hun geliefden.
 • Germain Van Deursen

  2 maanden geleden
  Alcohol tijdens , vermoeidheid na het feestje en autorijden gaan niet samen ! Veel steun voor de nabestaanden !
 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. “Heftigste branden in twintig jaar tijd” woeden nog steeds nabij Saint-Tropez ondanks betere weersomstandigheden
  Play

  “Heftigste branden in twintig jaar tijd” woeden nog steeds nabij Saint-Tro­pez ondanks betere weersom­stan­dig­he­den

  De bosbranden in het zuiden van Frankrijk woeden nog steeds en hebben inmiddels al 7.000 hectare bos in de as gelegd. Maar er is hoop op beterschap. De strakke wind is iets gaan liggen, waardoor de brandweer het vuur verder onder controle zou moeten krijgen. Toch blijft het risico op nieuwe branden in het departement Var "zeer ernstig", melden de lokale autoriteiten.
 1. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
  Jobat.be

  Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

  Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.