Van en naar Eindhoven is geen treinverkeer mogelijk door de inzet van de hulpdiensten.
Volledig scherm
Van en naar Eindhoven is geen treinverkeer mogelijk door de inzet van de hulpdiensten. © ED

Gezochte man gearresteerd op station Eindhoven: “Iedereen in de coupé moest zijn handen omhoog doen”

Zwaarbewapende agenten hebben vanavond op station Eindhoven een man opgepakt. Dat meldt de politie zojuist op Twitter. Meerdere perrons werden ontruimd, een trein werd doorzocht en al het treinverkeer van en naar Eindhoven werd tijdelijk stilgelegd. Sinds 19.20 uur rijden de treinen weer.

3 reacties

 • Marc Fabry

  1 jaar geleden
  Wie dat er met een Action tas rondloopt verdient het bijna opgepakt te worden. Zo een rommel dat die verkopen.....
 • Valentijn Jacobs

  1 jaar geleden
  De gezichtsherkenning camera's werkten perfect, bij ons kan of mag dat niet om de privacy van de ingevoerde criminelen niet te schenden.
 • William Bonny

  1 jaar geleden
  Dat moet wel leuk reizen zijn!!!!, Met steeds maar de kans op een flikken operatie in het achterhoofd, Hebben wij te danken aan figuren zoals Somers ( o-vld)&de vriend+calvo ( groen) enz...... Die er dank zij hun pro migratie politiek er mede verantwoordelijk voor zijn dat we in een onveilige wereld moeten leven.
 1. Journalisten belaagd door keetschoppers: “Ze denken dat wij meedoen met de politie en bewijsmateriaal verzamelen. Onzin natuurlijk”
  PREMIUM
  5

  Journalis­ten belaagd door keetschop­pers: “Ze denken dat wij meedoen met de politie en bewijsmate­ri­aal verzamelen. Onzin natuurlijk”

  Een cameraploeg wordt belaagd met pepperspray, een verslaggever wordt achterna gezeten door een meute woestelingen, een fotografe krijgt klappen, een ander een steen tegen het hoofd: de agressie keerde zich de voorbije dagen in Nederland ook tegen de media. “Ze denken dat wij bewijsmateriaal aan het verzamelen zijn. Dat is onzin natuurlijk”.
 2. Verenigd Koninkrijk bestelde in mei bij AstraZeneca, Europa pas drie maanden later: “Een betere reclame voor de brexit is niet denkbaar”
  32

  Verenigd Koninkrijk bestelde in mei bij AstraZene­ca, Europa pas drie maanden later: “Een betere reclame voor de brexit is niet denkbaar”

  Het zit er bovenarms op tussen het Brits-Zweedse farmabedrijf AstraZeneca en de Europese Commissie, nu blijkt dat de productie van vaccins twee maanden achterstand opgelopen heeft. CEO Pascal Soriot kijkt deels in eigen boezem, maar wijst er ook fijntjes op dat het Verenigd Koninkrijk drie maanden sneller een contract ondertekend heeft. Zo komt ook EU-voorzitster Ursula von der Leyen in de vuurlinie te staan. “Een betere reclame voor de brexit is niet denkbaar”, klinkt het in een opiniestuk van de Duitse krant ‘Die Zeit’.
 1. Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemotherapie: "De kinderen geven mij kracht"
  Play

  Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemothera­pie: "De kinderen geven mij kracht"

 2. Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken
  Play

  Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken