EuroAirport Bazel-Mulhouse-Freiburg.
Volledig scherm
EuroAirport Bazel-Mulhouse-Freiburg. © Archief

Gezochte crimineel uit Brasschaat opgepakt op Franse luchthaven

Een Rotterdamse zakenman is begin deze maand, op een internationale luchthaven op de grens van Zwitserland en Frankrijk, opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij een beruchte drugsbende in Antwerpen. Het gaat om projectontwikkelaar Bas K., woonachtig in het Belgische Brasschaat.

1 reactie

 • Bruno Vermeire

  1 week geleden
  Is Jambon opgepakt in Parijs ?
 1. Ingrids huis ligt bedolven onder de lava op La Palma, zoon start crowdfunding: “Ik ben alles kwijt en moet op mijn 69ste volledig herbeginnen”
  Play
  Oostende

  Ingrids huis ligt bedolven onder de lava op La Palma, zoon start crowdfun­ding: “Ik ben alles kwijt en moet op mijn 69ste volledig herbegin­nen”

  Ingrid Asseloos (69), een Oostendse vrouw die op La Palma woont, is werkelijk alles kwijt door de vulkaanuitbarsting die het Spaanse eiland sinds een maand teistert. “Mijn huis waaraan ik 3,5 jaar werkte, zit vijf meter diep bedolven onder de lava. Ik huur nu een vakantiewoning ten noorden van het eiland, maar financieel is dat onhoudbaar”, vertelt de vrouw vanuit La Palma. Ze is de wanhoop nabij. Haar zoon is nu een crowdfunding gestart.