Gezin op de vlucht voor duizenden giftige spinnen

Stel u voor: u koopt een stulpje van 220m² met vier slaapkamers, ter waarde van ruim 350.000 euro. Hier en daar ziet u grote spinnenwebben, maar ach: niets dat een stevige schrobbeurt niet kan oplossen, toch? Fout gedacht dus. In plaats van een lijk vallen er deze keer giftige vioolspinnen uit de kast. "Tussen de 4.500 en 6.000", luidt de schatting van een professor biologie zelfs.

 1. Beet van gifspin bezorgt man hartaanval

  Beet van gifspin bezorgt man hartaanval

  De 28-jarige Ier Eugene Murphy dacht dat zijn laatste uur geslagen was toen hij tot drie maal toe werd gebeten door een kogelspin. "Ik ben al aangereden door een auto en ik stond meteen weer op, maar zo'n pijn had ik nog niet gevoeld. Het was tien keer erger dan een bot breken". Eugene verloor het bewustzijn en kreeg een hartaanval. Hij moest adrenaline ingespoten krijgen om zijn hart gaande te houden. De stuipen waren zo erg dat hij aan het bed moest vastgebonden worden.
 2. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.