Angus met zijn vrouw Sophie en hun drie kinderen voor de deur van de villa in Mallorca.
Volledig scherm
Angus met zijn vrouw Sophie en hun drie kinderen voor de deur van de villa in Mallorca. © RV

Gezin betaalt 3.000 euro voor vakantie in villa op Mallorca. Ter plaatse blijkt dat huis niet te huur is

ReizenEen gezin uit Groot-Brittanië houdt een financiële kater over aan de paasvakantie. Ze boekten online voor 7 dagen een villa met 7 slaapkamers en zwembad in Mallorca. Toen ze ter plaatse aanbelden, viel de eigenaar van het huis uit de lucht. “Mijn huis is niet te huur”, klonk het.

8 reacties

 • peter maas

  2 jaar geleden
  Ik boek al jaren niet meer bij reisbureaus,dat is voor een identieke reis daar maal 3.Als dat dan geen oplichting is.
 • Christel Janssen

  2 jaar geleden
  Reisbureau of touroperator? Wij hadden een hotel via TUI dat bij aankomst niet meer bestond. Waren ze ons vergeten te verwittigen. Dat is ook gene zever...
 • Dietrich Van Helder

  2 jaar geleden
  Voor een citytrip boek ik ook wel online vandaag de dag. Echter voor een reis van € 3000 stap ik toch liever een reisbureau binnen.
 • Ine Van Leeuw

  2 jaar geleden
  Wij hebben exact hetzelfde meegemaakt met een villa in Sainte-Maxime... Alles was in orde: telefonisch contact, contract...maar de villa bleek een B&B te zijn waar ze van niets wisten. De villa werd nochtans te huur aangeboden op immoweb. Immoweb wilde geen gegevens van de adverteerder vrijgeven dus we konden geen klacht neerleggen omdat de ‘verhuurder’ onbekend was. De politie wilde ons ook niet verder helpen... we moesten via het gerecht...wij huren enkel nog via erkende organisaties!
 • Patrick Vriends

  2 jaar geleden
  via via altijd een groot risico daarom bestaan er reisbureaus.