Gezellig dagje aan Oekraïens strand wordt nachtmerrie wanneer zeemijn ontploft

Een zeemijn is op enkele meters van een Oekraïens strand ontploft. De ontploffing gebeurde aan de Zwarte Zee in de badplaats Zatoka, op zo’n 50 kilometer van Odesa. Beelden tonen hoe het zeewater plots metershoog de lucht in vliegt en strandgangers opschrikt. Er zouden twee mensen zijn omgekomen, maar dat cijfer is niet bevestigd door de autoriteiten.

  1. Vanaf nu kan je een betaalpauze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?
    Spaargids.be

    Vanaf nu kan je een betaalpau­ze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?

    Wie zijn rekeningen niet langer kan betalen, kan vanaf vandaag een betaalpauze voor de hypothecaire lening aanvragen. Om in aanmerking te komen, moet je aan enkele voorwaarden voldoen. Is dat het geval, dan hoef je van je lening gedurende een jaar geen kapitaal af te lossen, maar betaal je alleen de intresten. Hoeveel is dat dan precies? En schuilen er ook addertjes onder het gras? Spaargids.be zocht het uit.