Het Capitool in Washington was een verstevigde burcht tijdens de eedaflegging van Joe Biden.
Volledig scherm
PREMIUM
Het Capitool in Washington was een verstevigde burcht tijdens de eedaflegging van Joe Biden. © Photo News

Geweld bleef achterwege tijdens eedaflegging van Joe Biden, maar risico op aanslagen stijgt

De eedaflegging van Joe Biden is gespaard gebleven van geweld. Maar de veiligheidsdiensten blijven alert. Verscheidene extreemrechtse groepen zweren Donald Trump al af, omdat ze vinden dat ook hij hen nu verraden heeft. Maar de radicalisering die er plaatsgevonden heeft, jaagt het risico op aanslagen de hoogte in.

1 reactie

 • Jan Depoortere

  2 jaar geleden
  Heb ik de terreur van BLM en Antifa gedroomd? Doe toch eens normaal, veroordeel beide of geen van beide. Al die mensen die hun inboedel verloren, is een stuk erger dan een paar dwazen die een overheidsgebouw binnen dringen en rustig een rondleiding nemen. Polariseren doe je niet alleen, je moet minsten met 2 zijn. Als het land niet verdeeld was, dan zou iedereen op hetzelfde stemmen, niet?
 1. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.
 2. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.