Het Mexicaanse leger bewaakt het stadhuis van San Miguel Totolapan in Guerrero, Mexico, na het bloedbad. Op het gebouw zijn kogelinslagen te zien.
Volledig scherm
Het Mexicaanse leger bewaakt het stadhuis van San Miguel Totolapan in Guerrero, Mexico, na het bloedbad. Op het gebouw zijn kogelinslagen te zien. © ANP / EPA

Gewapende bende richt bloedbad aan in Mexicaans stadhuis: 18 doden, onder wie burgemeester

Bij een schietpartij in een stadhuis in de Mexicaanse plaats San Miguel Totolapan zijn woensdagmiddag (lokale tijd) zeker achttien mensen om het leven gekomen. Eén van de slachtoffers is de burgemeester van de plaats, Conrado Mendoza Almeda. Zijn partij spreekt van een "laffe moord" en eist gerechtigheid.

  1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
    TV

    ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

    Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.