De van fraude verdachte automagnaat Carlos Ghosn heeft bij zijn vlucht uit Japan gebruikgemaakt van het openbaar vervoer. Hij zou zich ook in een grote koffer verstopt hebben.
Volledig scherm
De van fraude verdachte automagnaat Carlos Ghosn heeft bij zijn vlucht uit Japan gebruikgemaakt van het openbaar vervoer. Hij zou zich ook in een grote koffer verstopt hebben. © Wall Street Journal

Gevluchte automagnaat nam kogeltrein naar luchthaven Osaka. En dan verstopt in koffer het vliegtuig op?

Er zijn vandaag nieuwe details bekend geraakt over de opzienbarende vlucht van de gevallen automagnaat Carlos Ghosn uit Japan naar Libanon. Volgens Japanse media blijkt uit videobeelden dat Ghosn op 29 december om 14.30 uur zijn woning in Tokio te voet heeft verlaten en naar een hotel in de Japanse hoofdstad wandelde. Van daaruit nam hij, in het gezelschap van twee onbekenden, de kogeltrein naar Osaka.

 1. De 5 beste smartphones onder 300 euro: “Dit model is nog sneller dan de meeste luxetoestellen van vorig jaar”
  Tweakers

  De 5 beste smartpho­nes onder 300 euro: “Dit model is nog sneller dan de meeste luxetoe­stel­len van vorig jaar”

  De Falcon Supernova iPhone 6 Pink Diamond is de duurste smartphone ter wereld. Voor de speciale editie betaal je – hou je vast – 43,7 miljoen (!) euro. Daar zit het bijhorend 24-karaats goud voor heel wat tussen. Wij gooien het over een iets betaalbaardere boeg. Donovan Kerssenberg, smartphone-expert bij technologiesite Tweakers, selecteert de beste 5 smartphones onder 300 euro.
 2. Presentator Russische staats-tv haalt fel uit naar Boris Johnson: “Hij is veel te bang om de oorlog te verklaren aan Rusland”

  Presenta­tor Russische staats-tv haalt fel uit naar Boris Johnson: “Hij is veel te bang om de oorlog te verklaren aan Rusland”

  Vladimir Solovyov, presentator van een talkshow op de Russische staatszender ‘Rusland-1', heeft de Britse premier Boris Johnson uitgedaagd om de oorlog te verklaren aan Rusland. “Hij is er niet macho genoeg voor en eigenlijk is hij gewoon bang”, zei Solovyov. Boris Johnson vergeleek de steun aan Oekraïne in de oorlog dan weer met de strijd tegen nazi-dictator Adolf Hitler.