Het echtpaar uit Barcelona blijkt helemaal niet besmet te zijn met het coronavirus, meldt hun advocaat.
Volledig scherm
Het echtpaar uit Barcelona blijkt helemaal niet besmet te zijn met het coronavirus, meldt hun advocaat. © Bart Maes

'Gevlucht’ stel dat opgesloten werd in Nederlands ziekenhuis heeft geen corona: “Deze blamage krijgt zeker nog staartje”

Het echtpaar dat zondagavond uit een vliegtuig op Schiphol gehaald werd en daarna vastgezet werd in een kliniek is weer vrij. Carolina Pimenta en Andres Sanz zouden geweigerd hebben om in quarantaine te blijven na een positieve coronatest. Volgens hun advocaat blijkt nu dat ze allebei geen corona hebben. “Het is een blamage hoe deze mensen hier behandeld zijn. Dit is amateurwerk en krijgt zeker nog een staartje", stelt Bart Maes. 

  1. Extreme weersomstandigheden in Istanboel: dak van luchthaven stort in door hevig gewicht sneeuw
    Play

    Extreme weersom­stan­dig­he­den in Istanboel: dak van luchthaven stort in door hevig sneeuwge­wicht

    Istanboel krijgt sinds zondag te maken met hevige sneeuwval. De luchthaven van Istanboel heeft dan ook de deuren moeten sluiten wegens de extreme weersomstandigheden. De sneeuwval is zo hevig, dat zelfs het dak van de luchthaven is ingestort. Al zeker tot dinsdagmiddag 11 uur zijn alle vluchten op de luchthaven geannuleerd. Volgens de burgerluchtvaartautoriteit zijn de start- en landingsbanen nog steeds afgesloten. Het ziet er dan ook niet naar uit dat het snel zal stoppen met sneeuwen in de regio.