Syriërs vluchten weg uit hun huis nu de gevechten blijven aanhouden.
Volledig scherm
Syriërs vluchten weg uit hun huis nu de gevechten blijven aanhouden. © AFP

Gevechten nog altijd aan de gang: bijna 90 doden na aanval van IS op gevangenis in Syrië

In het noordoosten van Syrië vinden voor de derde dag op rij gevechten plaats tussen Koerdische troepen en leden van de jihadistische terreurgroep Islamitische Staat (IS). Het geweld heeft al aan bijna negentig mensen het leven gekost. Dat meldt het Syrisch Observatorium voor de Mensenrechten (SOHR), dat vanuit Groot-Brittannië de oorlog in Syrië opvolgt.

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. LIVE OORLOG OEKRAÏNE. Vredesonderhandelingen opnieuw tijdelijk opgeschort: "Moskou begrijpt de situatie niet” - “Duizenden Oekraïense militairen gevangengenomen”
  Play

  LIVE. Vredeson­der­han­de­lin­gen opnieuw tijdelijk opgeschort: "Moskou begrijpt de situatie niet” - “Duizenden Oekraïense militairen gevangenge­no­men”

  De vredesonderhandelingen tussen Kiev en Moskou zijn opnieuw tijdelijk opgeschort “omdat Moskou de situatie niet snapt”. Dat zegt Mikhailo Podoliak, een adviseur van de Oekraïense president Volodymyr Zelensky. Na een wekenlange blokkade hebben meer dan 260 Oekraïense soldaten de Azovstalfabriek verlaten, het laatste bolwerk van het Oekraïense verzet in de strategische belangrijke havenstad Marioepol. Volg alle ontwikkelingen rond het conflict in Oekraïne in onze liveblog.