North County Correctional Facility, een gevangenis in Los Angeles. Gevangenen proberen er elkaar te besmetten met het coronavirus.
Volledig scherm
North County Correctional Facility, een gevangenis in Los Angeles. Gevangenen proberen er elkaar te besmetten met het coronavirus. © Los Angeles County Sheriff's Department

Gevangenen in Californië proberen zichzelf te besmetten met corona om vrij te komen

Gedetineerden in Californië blijken de valse overtuiging toegedaan dat ze vrijgelaten kunnen worden als ze besmet zijn met het coronavirus. Op videobeelden is te zien hoe een groepje gevangenen daarom probeerde om elkaar te besmetten.

0 reacties

 1. Opiatencrisis VS: politie raakt informant kwijt die werd gepakt met genoeg drugs “om 25 miljoen mensen te doden”

  Opiatencri­sis VS: politie raakt informant kwijt die werd gepakt met genoeg drugs “om 25 miljoen mensen te doden”

  De Amerikaanse antinarcoticabrigade DEA is een crimineel kwijt die als informant werkte nadat hij werd gepakt met een recordhoeveelheid fentanyl, een pijnstiller van Belgische bodem die honderd keer krachtiger is dan morfine en waar vorig jaar ruim 70.000 Amerikanen door om het leven kwamen. Dat meldt tv-zender ‘NBC News’. Het lijkt het zoveelste fiasco in de al decennia durende ‘War on Drugs’ in de Verenigde Staten.
 2. Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op
  Spaargids.be

  Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op

  Stoppen met roken biedt niet alleen voordelen voor je gezondheid, het is ook een opsteker voor je portemonnee. Je bespaart op de kostprijs van sigaretten en behaalt met je niet-uitgegeven centen mogelijk een mooi beleggings- en spaarrendement. Bovendien dwing je bij de bank een goedkopere schuldsaldoverzekering af. Spaargids.be rekent uit hoeveel geld stoppen met roken je precies kan opleveren.