Gevaccineerde Amerikanen hoeven geen mondmasker meer te dragen

Amerikanen die tegen het coronavirus gevaccineerd zijn, moeten binnen geen mondmasker meer dragen, zo hebben de gezondheidsautoriteiten vandaag gezegd.

11 reacties

 • MYRTHE PASS

  1 maand geleden
  Dat begrijp ik niet! Gevaccineerden kunnen nog steeds COVID krijgen (in mindere mate) en het virus doorgeven. Gaan de gevaccineerden dan de niet-gevaccineerden besmetten? Als dit hier in België moest gebeuren, zijn de niet-gevaccineerden een vogel voor de kat (nog erger dan nu de situatie is, want nu draagt iedereen een mondmasker). En zeg niet dat ze zich maar moeten vaccineren: Er was al te lezen dat het ook mensen betrof die liever geen Astra-Zenica vaccin ontvangen (hun volste recht).
 • imke de meester

  1 maand geleden
  mondmaskers dragen maar helpt dat zoveel ? Nu is er weer een nieuwe variant, hoeveel gaan we er nog krijgen ? Natuurlijk moet Biden die maatregel treffen, de conservatieven willen weer eens niet mee onder impuls van Bush. Tot hiertoe heeft Biden het al prima gedaan. Bush kan er een voorbeeld aan nemen.
 • emiel hayen

  1 maand geleden
  Met of zonder vaccin, mondmaskers voorkomen veel en die mutanten duiken nog steeds op.
 • David Verzwyvel

  1 maand geleden
  Iedereen die zich wil laten vaccineren kan zich laten vaccineren hier in de VS. We vaccineren zelfs al kinderen vanaf 12
 • eric reynebeau

  1 maand geleden
  Is normaal en zet druk op wie zich niet wil laten vaccineren want de campagne vertraagt omdat men mensen moeilijk kan overtuigen om zich te laten vaccineren ,niet omdat er te weinig vaccins voorhanden zijn. @ Marion van Saan. Als men de officiële website bekijkt van corona in de USA is Texas zeker niet de beste van de klas. Zij hebben 51000 doden op 29 miljoen inwoners. Californië bvb heeft 62000 doden voor 40 miljoen inwoners dus procentueel een stuk beter en zeker nog 5 staten doen beter.