Michael Flynn stond aan Trumps zijde als zijn adviseur nationale veiligheid bij aanvang van zijn presidentschap. Nog geen maand na Trumps inauguratie als president bood Flynn zijn ontslag aan toen aan het licht kwam dat hij had gelogen over zijn contacten met de Russische ambassadeur.
Volledig scherm
Michael Flynn stond aan Trumps zijde als zijn adviseur nationale veiligheid bij aanvang van zijn presidentschap. Nog geen maand na Trumps inauguratie als president bood Flynn zijn ontslag aan toen aan het licht kwam dat hij had gelogen over zijn contacten met de Russische ambassadeur. © EPA

Getuigenis Michael Flynn: Trump-getrouwen probeerden Mueller-onderzoek te dwarsbomen

Michael Flynn, Trumps voormalige adviseur nationale veiligheid, heeft aan speciaal aanklager Robert Mueller toegelicht hoe mensen binnen de Trump-administratie en het Amerikaans Congres hebben geprobeerd om Muellers onderzoek te dwarsbomen. Dat blijkt uit gerechtsdocumenten die gisteren werden gepubliceerd op vraag van openbare aanklagers. 

2 reacties

  • Serge Surmont

    2 jaar geleden
    Met de acties die Trump gestart heeft zal hij zeker herverkozen worden. Dit gaat de wereld zien over een aantal maanden.
  • Gino De Neef

    2 jaar geleden
    Dat blijkt helemaal niet uit zijn verklaring