Tom Decabooter
Volledig scherm
© Tom Decabooter

Gestrande TUI-passagiers op Curaçao vliegen woensdagmiddag terug naar huis

De driehonderd passagiers van een TUI-vlucht die in de nacht van zondag op maandag in Curaçao zijn gestrand, kunnen woensdagmiddag naar huis. Dat heeft de luchtvaartmaatschappij laten weten. De betrokken reizigers zijn dinsdagmiddag ingelicht.

0 reacties

 1. Vrouw met baby van dichtbij neergeschoten op straat in New York
  Play

  Vrouw met baby van dichtbij neergescho­ten op straat in New York

  In New York is een vrouw op straat neergeschoten terwijl ze met haar baby aan het wandelen was. De vrouw werd van dichtbij benaderd door een nog onbekende man. Hij schoot haar in het hoofd. De hulpdiensten brachten haar nog naar het ziekenhuis, maar alle hulp kwam te laat. Volgens de burgemeester van New York gaat het niet zomaar om een willekeurige aanval. Hij vermoedt huiselijk geweld, dat zei hij tijdens een persconferentie.
 2. Noord-Korea zegt dat Zuid-Korea achter Covid-uitbraak zit: "Ze stuurden ballonnen met corona naar ons”

  Noord-Ko­rea zegt dat Zuid-Ko­rea achter Co­vid-uit­braak zit: "Ze stuurden ballonnen met corona naar ons”

  Noord-Korea zegt de oorzaak te hebben gevonden van de Covid-19 uitbraak in hun land: ballonnen met het virus uit het zuiden. De Noord-Koreaanse staatsmedia waarschuwt de bevolking om op te letten als ze vreemde voorwerpen uit de lucht tegen komen. Twee jaar lang hield Noord-Korea vol geen enkel Covid-19 geval te hebben ontdekt, maar nu zoeken ze een schuldige voor de grote uitbraak die in mei startte.