Michel Kenis en Roos Dirckinck uit Balen moesten hun vakantie noodgedwongen vroegtijdig afbreken.
Volledig scherm
Michel Kenis en Roos Dirckinck uit Balen moesten hun vakantie noodgedwongen vroegtijdig afbreken. © HLN

Gestolen mobilhome van Belgische toeristen in Italië teruggevonden

BuitenlandDe mobilhome van Belgische toeristen die afgelopen weekend nabij Napels werd gestolen terwijl de eigenaars op een terrasje zaten, is teruggevonden. “We zijn enorm blij”, zegt Naomi, de dochter van eigenaars Michel en Roos uit Balen. Het voertuig was heel herkenbaar, met grote stickers van Club Brugge, maar die hebben de dieven verwijderd.

55 reacties

 • Diana De Wit

  2 jaar geleden
  Zwijg nu eens over die stickers aub!!!! Maar wees blij voor die mensen dat hun mobilhome terecht is!!!! Ik ben heel blij voor hen!!!
 • Roy Coocks

  2 jaar geleden
  In Italië wordt je al 50 jaar lang bestolen als je niet oplet. Bij een vriend werd er in 1968 alles uit zijn auto geroofd toen die op slot vóór zijn hotel stond en er zelfs geen inbraaksporen werden gevonden.
 • patrick geerinck

  2 jaar geleden
  pff alemaal storm in een glas water als ge noch wat geduld had kon ge hem terugkopen op automarkten in polen ukraine of de balkan politiediensten weten dat maar er word bitter weinig aan gedaan.
 • Gerd Peeters

  2 jaar geleden
  Ik hoop voor jullie dat hij niet gestript is, en inderdaad, een tracker kan je helpen om te weten waar hij zich bevind.
 • Gilbert De Meyer

  2 jaar geleden
  alarm zetten dat is het eerste , en iedereen kan het volgende doen, en het kost niets of beter weinig , zet gewoon op een plaats die jij alleen weet een stromm onderbreker, ze krijgen hem nooit gestart.
 1. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.