President Trump met VN-ambassadrice Nikki Haley.
Volledig scherm
President Trump met VN-ambassadrice Nikki Haley. © EPA

“Geruchten over affaire met Trump zijn beledigend en weerzinwekkend”

De Amerikaanse ambassadrice voor de VN Nikki Haley is niet te spreken over de geruchten dat ze met president Donald Trump een affaire zou hebben. De geruchten doen de ronde sinds de publicatie van het boek “Fire and Fury” van Michael Wolff over het presidentschap van Trump. In een interview met Politico ontkent ze uitdrukkelijk de affaire. 

14 reacties

 • Lucas De groot

  5 jaar geleden
  20 jaar getrouwd en 2 kinderen? jeb dan ga je niet meer vreemd.Dat moet hier eens komen zeggen de handdoeken hangen zelfs vol.
 • Gerard Dochy

  5 jaar geleden
  Ehm Dominique, na 8 jaar Obama is de zeetanker eindelijk van koers gewijzigd, en nu steekt den Donald de pluimen op z'n hoed. Het enige waar hij echt goed aan doet is ervoor zorgen dat m'n aandelen erop vooruit gaan. Alleen jammer dat de Dollarkoers het resultaat teniet doet, en we in reservetijd zitten... Ik hoef de media niet te geloven: Trumps geschiedenis van (on)betrouwbaarheid, die je zelfs op twitter kan checken, is genoeg om te weten wat voor vlees we ...
 • dominique castelein

  5 jaar geleden
  het is moeilijk te verkroppen dat de VS aan de top terugkomt na 8 jaar obama dictatuur en débacle,de linkse pers zoekt geen spijkers ,ze strooit ze rond,
 • Jan Uyttebroeck

  5 jaar geleden
  En zo krijg je gratis reklame voor je riool boek,Links is nog nooit beschaamd geweest ,Als ze maar aan de macht zijn.En hun zakken vullen.
 • Erik Quartier

  5 jaar geleden
  Dat is de taal van de........Democraten in de US ie denken dat hij ook sigaren root!