Volledig scherm
© AFP

Georgia zal stemmen hertellen: “Marge is te klein”

De staat Georgia zal overgaan tot een hertelling van de stemmen. Dat heeft verantwoordelijke Brad Raffensperger aangekondigd. “De marge is te klein”, klinkt het.

5 reacties

 • wim CLAES

  2 maanden geleden
  Ik vraag me af met wat gevoel de miljoenen die gestemd hebben per post op Biden hadden toen ze tijdens het tweede debat zijn echte plannen te horen kregen, die gewoon gelogen zijn. Stem per post, zo snel mogelijk.biden heeft de meeste popular votes dank zij de westkust, maar de miljoenen die nu genegerd zijn door hun stemgedrag? Binnen 2 jaar is de kamer ook republikeins is mijn voorspelling. En in 2024 doet Trump terug mee!Biden zak het niet meer meemaken.maar Harris wordt nooit herverkozen!
 • sirk dabbe

  2 maanden geleden
  Niet te geloven, ons kan het niet schelen. Er zijn gevaarlijkere personen voor Europa dan die clowns
 • peter van ingelgom

  2 maanden geleden
  @jamal bel , net zoals de vorige keer de democraten hem hebben gelukgewenst zeker, de typische linkse democratische hypocrisie ? ik hoop dat de republikeinen net als de democraten vier jaar hebben gedaan de ganse boel zullen blokkeren , er zijn geen verenigde staten meer , enkel nog verdeelde staten en biden zal die zeker niet meer kunnen verenigen , daarvoor is de haat tussen beide kampen veel te groot zeker mede door de blm plunderaars en al de antifa rellen 
 • Johan Fransens

  2 maanden geleden
  In de middeleeuwen deden wij het al sneller... Derdewereldland
 • Jamal Bel

  2 maanden geleden
  Wat een soep zeg,laat de eer aan jezelf trump en wenst je tegenstander veel succes voor de komende 4jaar.Da ga niet makkelijk zijn met zo een verdeelde natie. Over slechte verliezers gesproken.. Go biden!!
 1. Ex-Miss Belgian Beauty Eveline Hoste: "Ik vond mezelf ook mooi toen ik zwaarder was"
  Play

  Ex-Miss Belgian Beauty Eveline Hoste: "Ik vond mezelf ook mooi toen ik zwaarder was"

 2. Verenigd Koninkrijk zwaar getroffen door storm Christoph
  Play

  Verenigd Koninkrijk zwaar getroffen door storm Christoph