Een beeld van Rudy Giuliani tijdens de bewuste hoorzitting in het parlement van Michigan.
Volledig scherm
Een beeld van Rudy Giuliani tijdens de bewuste hoorzitting in het parlement van Michigan. © AP

Gênant moment voor Rudy Giuliani in parlement onderzocht door factcheckers

Heeft Rudy Giuliani, de advocaat van president Donald Trump, tijdens een hoorzitting in het parlement van Michigan een scheet gelaten? De website Snopes, bekend voor zijn factchecking of in dit geval ‘fartchecking’, zocht het uit. Beelden van het gênante moment doen al de ronde sinds begin december, een week nadat de advocaat zijn haarverf uitzweette.

4 reacties

 • Jean De Grande

  1 maand geleden
  Wanneer gaan die "fact checkers" eens de onzin van bvb biden, pelosi, harris, en de rest van de "democraten" onderzoeken? Ah ja, mag niet van de bazen. Er zou veel te veel aan het licht komen.
 • Christine Laevers

  1 maand geleden
  Ik ben helemaal geen fan van Guilliani, maar een scheet laten is het meest natuurlijke van het lichaam. Het overkomt iedereen. Uiteindelijk wordt hier alleen de onvolwassenheid van een persagentschap die dit heeft vrijgelaten en geaccentueerd bloot gelegd. Meer niet. Die houden hun scheten dan altijd op. Gezond is dat niet hoor, darmkanker en zo ...
 • Ludo Hermans

  1 maand geleden
  Goed dat dit niet voorviel op een blootfeestje. Vluchten via de regenpijp zat er ook niet in!
 • jean pierre Raes

  1 maand geleden
  Deze Cameleon van Trumps zo gezegde vertrouwelingen heeft zich eens te meer te kijk gezet. Hij hoopt een belangrijke functie te verwerven bij de volgende president verkiezingen. Het zal een stille dood sterven zoals zijn grote manitoe.
 1. Biden zet Trumps Cola light-knop weer op bureau in Oval Office

  Biden zet Trumps Cola light-knop weer op bureau in Oval Office

  Hij was even verdwenen, maar nu is hij terug: de belknop waarmee Donald Trump volgens een Amerikaanse reporter vanuit het Oval Office bij zijn butler een Coca Cola light bestelde. Op de Resolute Desk was de knop op de eerste dag van Bidens presidentschap niet meer te zien, maar maandag dook het houtblok met de rode knop in ingewerkt daar toch weer op. De belknop gaat al tientallen jaren mee, zoals recent ook nog onder presidenten Barack Obama en George W. Bush.
 1. Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemotherapie: "De kinderen geven mij kracht"
  Play

  Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemothera­pie: "De kinderen geven mij kracht"

 2. Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken
  Play

  Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken