Geldtransport verliest lading op snelweg: beelden tonen hoe bestuurders naar biljetten graaien

BuitenlandEen geldtransport is gisteravond een deel van zijn lading verloren op een snelweg in de Amerikaanse staat Georgia. Op beelden die getuigen maakten, is te zien hoe bestuurders stoppen en als gekken de biljetten bijeen grabbelen die massaal uit de lucht dwarrelen.

15 reacties

 • Wilfried Vanden Berg

  2 jaar geleden
  Het is opgeraapt van de straat en niet gestolen . Trouwens als al die mensen het terug brengen hebben ze recht op het vindersloon van +/- 10% recht . En wie gaat dat doen ? Dan ben je goed gek. Houden en van genieten , het is toch verzekerd .
 • censor

  2 jaar geleden
  Ha ha hier zitten misdadigers in spé........geniet er van ! Alles is toch verzekerd.
 • marie-claire de bosscher

  2 jaar geleden
  diefstal ? wat op de openbare weg ligt neem je gewoon mee als het je kan dienen.... ze zijn toch dik verzekerd !
 • thomas vervotte

  2 jaar geleden
  Feestje!!
 • Leonarda Van Opbroecke

  2 jaar geleden
  Geld valt niet uit de lucht.....dus toch wel, hihi. Oprapen en geniet ervan mensen.
 1. Italië scherpt coronamaatregelen aan: coronapas nodig voor tafeltje in restaurants en bars, en veel andere openbare plekken
  Play

  Italië scherpt coronamaat­re­ge­len aan: coronapas nodig voor tafeltje in restau­rants en bars, en veel andere openbare plekken

  Italië scherpt vanaf 6 augustus de coronamaatregelen aan. Vanaf die datum is een coronapas nodig als je aan een tafeltje in een restaurant of bar wilt zitten. Het bewijs, dat aantoont dat je bent gevaccineerd, onlangs getest of genezen, wordt vanaf 6 augustus ook verplicht voor onder meer stadions, sportscholen, zwembaden, musea, bioscopen, theaters, concerten en beurzen. Ook wordt de noodtoestand verlengd tot het einde van het jaar. De verstrengingen komen er na een snelle toename van het aantal besmettingen, vooral bij jonge mensen.