In China wordt de gezonken Eastern Star uit de Yangtzerivier gehaald. Na de berging zal het wrak verder onderzocht worden. Tot nu waren reddingswerkers nog steeds bezig het schip uit te kammen op zoek naar lichamen. Vorige week kapseisde de ferry met 456 passagiers aan boord. Slechts 17 van hen overleefden de schipbreuk, 11 mensen zijn nog vermist.

Gekapseisde ferry uit water gehaald in China

VideoIn China wordt de gezonken ferry Eastern Star uit de Yangtzerivier gehaald. Na de berging zal het wrak verder onderzocht worden.

  1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
    Streamz

    Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

    Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).