Reuters
Volledig scherm
© Reuters

Geheim FBI-dossier: "Martin Luther King had dronken orgieën, affaires en was een marxist"

Tussen de geheime documenten over de moord op John F. Kennedy, die ondertussen allemaal werden vrijgegeven, zit een 20 pagina's tellende analyse door de FBI van burgerrechtenactivist en Nobelprijswinnaar Martin Luther King Jr. De man wordt in die documenten in een bijzonder negatief daglicht gesteld. Het dossier werd opgemaakt amper drie weken voor hij werd vermoord op 4 april 1968. Aangezien het dossier geen informatie bevat over JFK, is het onduidelijk waarom het tot nu geheim werd gehouden.

 1. Hij huilde voor de camera’s nadat “overvallers” zijn vrouw (20) hadden vermoord, maar valt door de mand door sporthorloge
  1

  Hij huilde voor de camera’s nadat “overval­lers” zijn vrouw (20) hadden vermoord, maar valt door de mand door sporthorlo­ge

  Griekenland is compleet in shock door de brute moord van een 33-jarige man op zijn 20-jarige vrouw, en moeder van hun jonge kindje. Aanvankelijk verklaarde de man dat drie overvallers zijn Britse vrouw in hun huis bij Athene in koelen bloede hadden gewurgd. Dat schokkende verhaal ging ook de hele wereld rond. Maar donderdagavond bekende Babis Anagnostopoulos dat hij Caroline Crouch zélf om het leven heeft gebracht na een echtelijke ruzie.
 2. Gewezen campagneleider Trump heeft drie paspoorten

  Gewezen campagne­lei­der Trump heeft drie paspoorten

  Paul Manafort, de gewezen campagneleider van de Amerikaanse president Donald Trump, die maandag officieel werd aangeklaagd in het onderzoek onder leiding van speciaal aanklager Robert Mueller naar Russische inmenging bij de presidentsverkiezingen, heeft meerdere paspoorten en gebruikte tijdens zijn reizen een telefoon en een e-mailadres die geregistreerd stonden onder een valse naam. Dat weet CNN, dat zich baseert op een nieuw gerechtelijk document dat gisteren werd vrijgegeven.