Reuters
Volledig scherm
© Reuters

Geheim FBI-dossier: "Martin Luther King had dronken orgieën, affaires en was een marxist"

Tussen de geheime documenten over de moord op John F. Kennedy, die ondertussen allemaal werden vrijgegeven, zit een 20 pagina's tellende analyse door de FBI van burgerrechtenactivist en Nobelprijswinnaar Martin Luther King Jr. De man wordt in die documenten in een bijzonder negatief daglicht gesteld. Het dossier werd opgemaakt amper drie weken voor hij werd vermoord op 4 april 1968. Aangezien het dossier geen informatie bevat over JFK, is het onduidelijk waarom het tot nu geheim werd gehouden.

 1. LIVE. Collectief achter La Boum Test “gooit handdoek in de ring” - 20 leerlingen van school in Denderleeuw besmet

  LIVE. Collectief achter La Boum Test “gooit handdoek in de ring” - 20 leerlingen van school in Dender­leeuw besmet

  Als de vaccinatie- en coronacijfers het toelaten, kan de komende maanden het ‘zomerplan’ in werking treden. In dat stappenplan staan de versoepelingen voor de komende maanden uitgewerkt. Experts vrezen dat veel maatregelen te snel worden gelost. Ondertussen mogen volledig gevaccineerde Amerikanen hun mondmasker vrijwel volledig links laten liggen. Volg alle ontwikkelingen over het coronavirus in onze liveblog.
 2. Gewezen campagneleider Trump heeft drie paspoorten

  Gewezen campagne­lei­der Trump heeft drie paspoorten

  Paul Manafort, de gewezen campagneleider van de Amerikaanse president Donald Trump, die maandag officieel werd aangeklaagd in het onderzoek onder leiding van speciaal aanklager Robert Mueller naar Russische inmenging bij de presidentsverkiezingen, heeft meerdere paspoorten en gebruikte tijdens zijn reizen een telefoon en een e-mailadres die geregistreerd stonden onder een valse naam. Dat weet CNN, dat zich baseert op een nieuw gerechtelijk document dat gisteren werd vrijgegeven.
 1. IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs
  Play

  IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs

 2. Kenny V. werd ten onrechte beschuldigd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”
  Play

  Kenny V. werd ten onrechte beschul­digd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”