creative commons
Volledig scherm
© creative commons

Geen ufo's, maar wel spionagevliegtuigen in Area 51

De Amerikaanse inlichtingendienst CIA heeft enkele documenten openbaar gemaakt die een kleine inkijk gunnen in het reilen en zeilen op Area 51, een van de meest mysterieuze militaire basissen ter wereld. In het gebied werden jarenlang spionagevliegtuigen ontwikkeld en getest door de CIA.

 1. Waar zijn de Chinezen mee bezig in de Gobiwoestijn?

  Waar zijn de Chinezen mee bezig in de Gobiwoes­tijn?

  Voor liefhebbers van complottheorieën zorgen deze beelden van Google Earth ongetwijfeld voor alweer een hoogdag. Op afbeeldingen hierboven -en onder uit de Chinese Gobiwoestijn, aan de grens met Mongolië, zijn blinkende rechthoeken tot 1,6 kilometer lang te zien. Een helder wit lijnenspel dat duidelijk vanuit de ruimte te zien is. Andere foto's tonen enorme concentrische cirkels die afstralen op de grond, met drie vliegtuigen gestationeerd in het centrum ervan.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).