Isle of Man. Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Isle of Man. Beeld ter illustratie. © Dorien Koppenberg

Geen maskers meer, geen 1,5 meter afstand, alles open: Isle of Man stopt met álle coronamaatregelen

Isle of Man, een groot eiland in de Ierse Zee, heeft alle coronamaatregelen afgeschaft. Maandag werd een strenge lockdown van 25 dagen beëindigd en de autoriteiten zetten er ineens helemaal een punt achter. Alles heropent, er hoeft geen afstand meer te worden gehouden en mondmaskers zijn er nu uit de tijd.

13 reacties

 • Yolande MARIS

  2 maanden geleden
  Dit is de juiste weg,stoppen met ziektes te importeren.Grenscontroles en niets anders in plaats van de bevolking op te sluiten.
 • Dirk Jansen

  2 maanden geleden
  Beste regering trek daar nu eens lessen uit in de plaats van de lange mens tergende maatregelen een korte maar krachtige lockdown aub
 • Jozef Vermeulen

  2 maanden geleden
  Het eiland is hermetisch afgesloten. Daar kom je niet op zonder geldige reden en dan moet je nog 14 dagen in quarantaine.
 • Walter Decock

  2 maanden geleden
  Alle dromers van vakantie daar en bv de tt race kunnen het vergeten. De regels tellen voor de eilandbewoners, bezoekers vliegen eerst in strenge quarantaine. Gedraag jullie zoals het moet en versoepeling volgt hier ook, maar de feestneuzen en reizigers houden dit mooi tegen, bedankt egoisten.
 • Jos Stickteminmenöl

  2 maanden geleden
  Marcel Vanalderweireldt : Daar gaat het niet over. Ze zijn al twee keer getroffen door het virus. De kans dat het dus terugkeert met de huidige varianten is vrij groot maar dat ze nu genieten van hun vrijheid is normaal.
 1. Zou jij durven? Deze kapper knipt haren met een bijl
  Play

  Zou jij durven? Deze kapper knipt haren met een bijl

 2. Suthep is plots toeschouwer van een strijd tussen een bidsprinkhaan en een vogel
  Play

  Suthep is plots toeschou­wer van een strijd tussen een bidsprink­haan en een vogel