De Amerikaanse president Trump en zijn Democratische uitdager Joe Biden.
Volledig scherm
De Amerikaanse president Trump en zijn Democratische uitdager Joe Biden. © AFP

Geen extra televisieduel tussen Trump en Biden

Er komt geen extra televisiedebat tussen de Amerikaanse president Donald Trump en zijn Democratische uitdager Joe Biden. Het verzoek van Trumps campagneteam om al vroeger een eerste keer de degens te kruisen, is afgewezen. 

 1. Trump oppert uitstel Amerikaanse presidentsverkiezingen uit vrees voor “massale fraude”, Republikeinen reageren afwijzend

  Trump oppert uitstel Amerikaan­se presidents­ver­kie­zin­gen uit vrees voor “massale fraude”, Republikei­nen reageren afwijzend

  Amerikaans president Donald Trump suggereert dat de presidentsverkiezingen van 3 november best uitgesteld worden om “fraude” te vermijden. Trump vaart al weken uit tegen het systeem van stemmen per post, dat veel staten nu invoeren om wachtrijen aan stemlokalen te vermijden in coronatijden. Volgens Trump zal er met dat systeem “massaal gefraudeerd” worden, een claim waar politieke wetenschappers echter geen enkele feitelijke grond in zien. Democraten, maar ook Trumps partijgenoten bij de Republikeinen, reageren massaal afwijzend.
 1. To Wout or not to Wout: selecteert u Wout van Aert voor uw team in de Gouden Cross?

  To Wout or not to Wout: selecteert u Wout van Aert voor uw team in de Gouden Cross?

  Dit weekend maakt Wout van Aert zijn comeback in het veld. Na een kort maar succesrijk wegseizoen haalt de alleskunner van Jumbo-Visma in Kortrijk en Tabor zijn crossfiets weer van stal. Maar wat doet u? Neemt u Wout van Aert op in uw Gouden Cross-ploeg of niet? Om het dilemma voor u wat te verlichten, geven we u hieronder enkele redenen waarom de drievoudige wereldkampioen wél of geen plekje in uw team verdient.
 1. Spaanse douane arresteert smokkelaars na een achtervolging van maar liefst vijf uur
  Play

  Spaanse douane arresteert smokke­laars na een achtervol­ging van maar liefst vijf uur

 2. Belgische 'Madmax' behaalt zilver op officieus wk breakdance
  Play

  Belgische 'Madmax' behaalt zilver op officieus wk breakdance