AFP
Volledig scherm
PREMIUM
© AFP

Geen Belgen meer in de bergen dit jaar? Hoe schatten Vlamingen uit de skigebieden de situatie in? En wat zijn de regels van Oostenrijk tot Italië?

17 reisorganisaties trekken nu al een streep onder hun skiseizoen. Zij hopen niet langer op versoepelingen. Auf wiedersehen, paasvakantie. Voor iedereen? Vandaag is er nog een reisverbod, maar wat als dat straks op de schop gaat? Dan kan er misschien nog wel op de latten worden gestaan. Al wordt het uitpluizen waar precies. Wat zijn de mogelijkheden nog?

 1. KPN: “Geen enkele indicatie dat klanten zijn afgeluisterd”
  19

  KPN: “Geen enkele indicatie dat klanten zijn afgeluis­terd”

  KPN zegt geen indicatie te hebben dat klanten in het verleden zijn afgeluisterd of dat het Chinese technologiebedrijf Huawei klantgegevens heeft ontvreemd. Volgens het Nederlandse telecombedrijf heeft geen enkele leverancier “ongeautoriseerde, ongecontroleerde en ongelimiteerde” toegang tot de netwerken en systemen. KPN reageert hiermee op een artikel in de Volkskrant dat een geheim intern rapport uit 2010 in handen heeft waaruit zou blijken dat Huawei vrije toegang had tot het mobiele netwerk van KPN. Huawei ontkent de aantijgingen met klem.
 1. Bommenwerper uit Tweede Wereldoorlog doet 'bommeke' in zee
  Play

  Bommenwer­per uit Tweede Wereldoor­log doet 'bommeke' in zee

 2. De Titanic, maar dan heel anders: overbelast schip breekt in twee
  Play

  De Titanic, maar dan heel anders: overbelast schip breekt in twee